x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

07 Oct 2005   •   00:00
Telecomanda

Piata Divertis se redeschide

Divertisment / Duminica / 22:00 / Antena 1

Grupul Divertis revine la Antena 1 duminica seara cu un nou decor si cu noi personaje. Platoul va fi transformat intr-o piata cocheta, inconjurata de cladiri in stil englezesc. Piata Divertis va fi locul de intalnire a politicienilor, vedetelor, oamenilor simpli si nu vor lipsi nici curiosii gura casca. Personajele din serialul "Felix si Otilea" isi continua si in acest sezon aventurile. Otilea, Vlahopol, Riciu si Natasa isi vad de micile lor aventuri amoroase, in timp ce Felix intra in diverse incurcaturi cu PNA, ajungand sa fie citat chiar in cazul lui Omar Hayssam. Din Germania, pe nepusa masa, vine unchiul Johann von Caraiman, care, surpriza, este si posesorul actului de proprietate pe toata averea lui Felix. Unchiul Johann, un mafiot versat, are un singur scop: sa-l deposedeze pe Felix de tot avutul lui. Intr-un rol special de reporter o veti putea vedea si pe VJ-ita Diana Munteanu. (C.O.)

Finlanda - Romania

Fotbal / Sambata / 16:45 / TVR 1

Tricolorii isi joaca sambata, probabil, ultima sansa de calificare la Campionatul Mondial Germania 2006. Singura optiune a echipei antrenate de Victor Piturca este victoria, orice alt rezultat scotandu-ne definitiv din cursa. Insa nici castigarea in fata nordicilor nu ne garanteaza automat calificarea daca echipa Cehiei obtine mai mult de un punct in cele doua partide pe care le mai are de disputat: acasa cu Olanda si cu Finlanda in deplasare.

Inaintea ultimelor meciuri din grupa, clasamentul se prezinta astfel: 1. Olanda (22 p); 2. Cehia (21 p); 3. Romania (16 p); 4. Finlanda (9 p); 5. Macedonia (8 p); 6. Armenia (4 p); 7. Andorra (4 p). Au mai ramas de disputat: sambata, 8 octombrie, Cehia - Olanda, Finlanda - Romania si miercuri, 12 octombrie, Finlanda - Cehia, Olanda - Macedonia, Andorra - Armenia. (Adrian Vaduva)

Kate Moss, la dezintoxicare

Kate Moss s-a internat pentru o luna de zile intr-o clinica de dezintoxicare foarte selecta din SUA, dupa scandalul provocat de fotografiile care o aratau prizand aparent cocaina, au anuntat doua publicatii britanice. Prietenii tinerei de 31 de ani au declarat pentru Times ca aceasta s-a internat la clinica Meadows din Phoenix (Arizona) pentru "un tratament medical si terapie". Tabloidul The Sun a precizat ca printre problemele pe care Kate Moss vrea sa le rezolve in acest centru foarte scump (4.000 de dolari pe noapte) se numara si consumul de cocaina. Se pare ca manechinul australian Elle Macpherson a sfatuit-o pe Kate Moss sa aleaga aceasta clinica dupa ce ea insasi a fost internata acolo in urma cu doi ani, din cauza unei depresii.

Beat crita, Ozzy Obsourne si-a inselat sotia cu bona

Ozzy Osbourne si-a inselat sotia cu bona propriilor copii, exact in noaptea nasterii fiului sau Jack, relateaza site-ul Contactmusic. In autobiografia sa, Sharon Osbourne dezvaluie ca, in 1985, sotul sau a celebrat nasterea lui Jack inecandu-se in bautura si sarind in patul femeii care se ocupa de ingrijirea copiilor. "Ozzy era beat turta cand a ajuns la spital. Nu a mai putut sta pe picioare si s-a dus acasa. Asistenta mea a intrat in camera lui sa vada daca e in regula si l-a gasit in pat cu bona. Nici macar nu era o blonda frumoasa, era o vaca urata si batrana. Ozzy era foarte beat. Nici macar nu stiu daca a fost in stare de ceva in acea noapte", se confeseaza Sharon Osbourne. In pofida infidelitatii rockerului, sotia sa l-a iertat, punand totul pe seama drogurilor si a alcoolului: "L-am iertat. Daca sotul meu ar fi avut o aventura pasionala ar fi fost altceva".

Stewardesele, suparate pe Jodie Foster

Sindicatul personalului navigant din aviatia americana a cerut membrilor sai sa boicoteze ultimul film al lui Jodie Foster, "Flight Plan", pentru ca prejudiciaza imaginea insotitorilor de bord. In acest thriller psihologic, regizat de Robert Schwentke, actrita interpreteaza rolul unei vaduve a carei fiica de 6 ani dispare la bordul unui zbor transatlantic. Una dintre stewardese este implicata intr-un complot terorist urzit de "air marshal", persoana insarcinata cu securitatea avionului. Intr-un comunicat, Asociatia personalului navigant (AFA) apreciaza acest scenariu drept iresponsabil in contextul securitatii sporite de dupa atentatele de la 11 septembrie 2001.

Depardieu, parasit de Carole Bouquet

Actrita franceza Carole Bouquet si-a anuntat public despartirea de actorul G...rard Depardieu intr-un interviu pe care l-a acordat editiei italiene a revistei Vanity Fair, ocazie cu care a explicat ca unul dintre motivele despartirii a fost ca "lui nu-i placea deloc Italia". "Lui ii place Normandia, ploaia marunta si ceata, pe cand pentru mine soarele Mediteranei este o adevarata terapie. Atunci cand nu ma simt bine vin in Italia si ma refac imediat", a mai subliniat ea. "Povestea noastra de dragoste s-a terminat. Ne-am despartit, dar ne vom iubi mereu. Ne-am cunoscut in urma cu 20 de ani si am trecut prin multe impreuna", a declarat actrita franceza.

Dallas: John Travolta va fi noul J.R. Ewing

John Travolta va fi noul J.R. Ewing, intr-o versiune pentru marile ecrane a serialului de succes "Dallas", relateaza Rompres. In film vor mai aparea actori celebri precum Jack Nicholson, Catherine Zeta-Jones si Jane Fonda. "Travolta se afla primul pe lista candidatilor pentru rol. A citit scenariul si se va decide in curand daca va intra in cizmele de cowboy ale lui J.R.", a declarat un apropiat al actorului. Filmul va fi regizat de Robert Luketic, iar sotia lui Bobby va fi intruchipata de Drew Barrymore sau Reese Witherspoon.

Revine barometrul european: Pro Vest

Talk-show / Duminica / 10:00 / Pro TV

De duminica, Bogdan Chireac revine cu emisiunea sa, al carei scop este sa traduca pe intelesul tuturor urmarile lantului decizional de la Bucuresti, ale hotararilor luate la Bruxelles sau Washington. Dupa ce i-a avut ca invitati pe presedintele Basescu, premierul Tariceanu, dar si pe Geoana, Nastase si Iliescu, Pro Vest intra din nou cu lupa in arena politicii externe si interne a Romaniei. Bogdan Chireac promite ca nici in urmatoarele luni oamenii momentului nu vor fi ocoliti. Pro Vest incearca sa demonstreze in fiecare saptamana ca drumul spre Occident pleaca de la munca fiecarui roman la el acasa. Ca si in sezonul trecut, emisiunea vrea sa ramana "manualul" publicului pasionat de talk-show-uri inteligente, care fac lumina in viata politica. (C.O.)

Povestea Festivalului de Film de la Venetia

Duminica veti putea urmari la TVR Cultural un documentar despre cea de-a 62-a editie a Festivalului de Film de la Venetia. Cele mai importante momente ale manifestarii, dar si interviurile cu Ang Lee, castigatorul Leului de Aur pentru cel mai bun film ("Brokeback Mountain"), cu Giovanna Mezzogiorno, castigatoare a premiului pentru cel mai bun rol feminin ("La Bestia nel cuore"). Ca bonus, va veti putea delecta cu un scurt interviu cu sarmantul George Clooney, castigator si el, alaturi de Grant Heslov, al premiului pentru cel mai bun scenariu ("Good Night, Good Luck"). (C.O.)

O soprana garantata 100%

Catalin Stefanescu, gazda emisiunii "Garantat 100%", le-a pregatit melomanilor o editie cu totul speciala. El o va aduce in fata telespectatorilor pe soprana americana Barbara Hendricks, una dintre cele mai bine cotate voci la ora actuala, prezenta si la Festivalul "George Enescu" de anul acesta. Anul trecut, pentru Barbara, a insemnat trecerea de la opera la jazz, devenit, pentru ea, un adevarat cult. Nu vor lipsi nici discutiile despre actiunile sale umanitare, soprana fiind implicata activ de peste 15 ani in activitati de binefacere pentru refugiati, preocupandu-se si de situatia populatiei afro-americane din Statele Unite. (C.O.)

Fotbal si pedagogie

Protagonistele emisiunii "Schimb de mame" de saptamana aceasta sunt Mirela din Targu-Jiu si Nicoleta din Slobozia. La Targu-Jiu, mamica de schimb trebuie sa aiba grija de noua casa, sa aspire, sa spele covoarele si, nu in ultimul rand, sa gateasca. Dar ea mai merge cu familia adoptiva pe stadion, la un meci de fotbal, si organizeaza o petrecere pentru baiatul familiei din Targu-Jiu. In schimb, mamica "de imprumut" ajunsa in Slobozia se confrunta cu problemele de acomodare inca din prima zi, peste care trece datorita talentului sau pedagogic. (C.O.)

O vedeta populara revine

Iubitorii de folclor au un motiv de bucurie: emisiunea "O vedeta… populara" revine. Noutatea acestui sezon consta in faptul ca, in fiecare luna, doua emisiuni vor fi transmise in direct din cele mai frumoase zone ale tarii. "Ne-am propus sa prezentam traditii si ritualuri din regiunile respective si momente de teatru popular", a declarat Iuliana. Prima emisiune va avea loc la Sibiu. Nu vor lipsi concursurile, dar nici ajutorul de nadejde al Iulianei, Pacala (interpretat de Marius Rizea). El va incerca sa dovedeasca si ca este un adevarat as in bucatarie. (C.O.)
×