x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    10 Noi 2006   •   00:00

Irinel Columbeanu, ministrul Muncii

PRO TV / APROPO TV / Divertisment / Duminica / 18:45
Echipa Apropo TV s-a gandit sa "improspateze" clasa politica din Romania si sa prezinte un guvern alcatuit exclusiv din vedete. Una dintre aceste propuneri este Irinel Columbeanu, care va fi "numit" pe postul de ministru al Muncii. Celelalte 12 celebritati din guvernul propus de Apropo TV le veti afla in aceasta duminica. In aceeasi editie a emisiunii Apropo TV sunt puse fata in fata si comparate pretentiile vedetelor de peste mari si tari cu cele ale vedetelor autohtone. Andi Moisescu si invitatii sai vor dezbate in fata "Marii Adunari" a telespectatorilor Pro TV de ce J Lo cere ca in camera ei de hotel sa existe mereu acelasi numar de flori albe si va dezvalui care sunt pretentiile vedetelor din Romania pentru a onora cu prezenta un eveniment.

Monica Anghel face farse

PRIMA TV / FARSELE LUI JUGARU / Divertisment / Marti / 21:30
Seria vedetelor-farsori continua si in aceasta saptamana in emisiunea "Farsele lui Jugaru". De aceasta data, complice este Monica Anghel. Victima: un foarte bun prieten al acesteia, care are mari probleme cu centrala termica din apartament.

Nunta la Ciorogarla

ANTENA 1 / TABLOU DE NUNTA / Divertiment / Vineri / 21:30
Ovidiu Cuncea va va arata in aceasta editie cum se face o nunta adevarata la Ciorogarla. De cealalta parte, Roxana Ionescu va participa la nunta cantaretului Constantin Magureanu (aflat la a treia casatorie). Despre povestea de dragoste a celor doi, Roxana spune ca este mai ceva ca in telenovele.

Virgil Iantu, interogat

PRIMA TV / INTERVIURILE CRISTINEI TOPESCU / Talk-Show / Duminica / 12:45
Din postura de moderator sau, mai nou, cea de jurat, Virgil Iantu va trece in cea de invitat al unei emisiuni. La "Interviurile Cristinei Topescu", il veti vedea alaturi de Jasmina Maria (fiica sa) si de Roxana (iubita sa).




Despre publicitate

TVR 1 / EFECTUL MQ / Divertisment / Sambata / 17:00
Ralu Filip, presedintele CNA, va fi invitatul principal al Gianinei Corondan si al lui Mihai Anton la emisiunea "Efectul MG". Tema discutiei: publicitatea si modul in care oamenii percep acest fenomen. Alti oaspeti ai emisiunii: regizorul Radu Muntean, Malvina Cervenschi si Bianca Brad.

Concursul taticilor celebri

ANTENA 1 / DUMINICA IN FAMILIE / Divertisment / Duminica / 15:30
Duminica in familie va fi gazda unui concurs in urma caruia se va alege cel mai priceput, dedicat si haios tatic din Romania. Printre concurentii celebri se numara: Virgil Iantu, Bogdan Olteanu si Kamara (de la formatia Alb-Negru).

Povestea stepului

TVR Cultural / TEMA DE VINERI / Arta / Vineri / 19:30
Florin Iaru si invitatii sai va indeamna sa (re)descoperiti fascinanta poveste a stepului. Provenind din solo-urile dansurilor irlandeze si preluand miscarile dansurilor africane, stepul a aparut in SUA la inceputul secolului al XIX-lea. Pe langa discutiile pe tema acestui stil de dans, veti putea urmari documentarele: "Ritmul fascinant - Istoria stepului", "Rivali la Hollywood" "Fred Astaire vs Gene Kelly". In partea a doua a emisiunii este programat filmul "Timpul dansului", premiat cu Oscar in 1937 pentru cel mai bun cantec original.
×