x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

27 Oct 2006   •   00:00

Recursul Etapei si Scufita Rosie

ANTENA 1 / ANIMAT PLANET / Divertisment / Duminica / 21:30
Animat Planet Show prezinta adaptarea comunisto-securista a povestii Scufita Rosie. Si cum Scufita este interpretata de Mona Musca, titlul povestii a suferit o adaptare: Muscufita Rosie. Rolul lupului este preluat de Traian Basescu, iar cel al bunicutei, de... "bunicuta politicii romanesti", Ion Iliescu. Si tot in aceasta duminica puteti vedea o editie speciala a Recursului Etapei. Printre invitatii lui Ovidiu Ioanitoia se vor numara Ion Iliescu si rezerva de lux a FC PSD, Adrian Nastase, inca marcat de infrangerea din finala din 2004.

Hotarari dificile

ACASA / DECIZII / Talk-show / Luni / 21:30
Luni, in cadrul emisiunii gazduite de Mihaela Tatu, veti putea urmari un telefilm cu totul special - "Decizie pentru toata viata". Acesta are ca subiect greutatile materiale si responsabilitatile pe care le presupune cresterea multor copii.

Jardel, transferat

PRIMA / MONDENII / Divertisment / Marti / 20:30
Patronul din Ghencea organizeaza o conferinta de presa pentru a face o declaratie importanta pentru tara: transferul lui Banel la Manchester United pentru 200 de milioane de dolari. Asta pentru ca Becali al "mondenilor" vrea sa castige simpatia poporului.

Povesti neobisnuite

ANTENA 1 / TABLOU DE NUNTA / Divertisment / Vineri / 20:30
Unul dintre cuplurile din emisiunea "Tablou de nunta" are o poveste de dragoste atipica. Alina si Marian, din comuna Mihai Bravu, s-au vazut si s-au placut pe cand ea era in clasa a VII-a, iar el lucra la tigla de pe acoperisul cladirii in care ea invata. La concurenta cu nunta din Mihai Bravu este cea a Elenei si a lui Nicu, din Bucuresti.

Berengere Casanova

TVR 1 / UN EUROPEAN CA MINE / Magazin / Miercuri / 22:15
Irina Pacurariu va face cunostinta cu Berengere Casanova, producatoarea lui Bernard Pivot (una dintre somitatile culturii franceze, celebru realizator de emisiuni tv). Ea se va afla fata in fata cu nimeni alta decat cea care a adus reality-show-ul Big Brother in Romania, producatoarea Adela Harnagea.

Sarajevo, balet si ruine

TVR CULTURAL / PERFORMDANCE / Balet / Sambata / 21:00
TVR Cultural prezinta, sub genericul "Ranile se vindeca dansand", o scurta incursiune in viata trupei de balet de la Teatrul National din Sarajevo. In acelasi timp veti cunoaste si viata orasului, ale carui rani sunt inca vizibile.

Campanie antidrog

TVR 2 / INVATA SA ALEGI / Special / Duminica 14:00
Cel de-al doilea episod al noului program special inclus in campania "Invata sa alegi!" va invita sa urmariti modul in care se desfasoara campania in diversele orase ale tarii. Evenimentul, demarat de Asociatia Romana Anti-SIDA (ARAS), beneficiaza si de sprijinul lui Puya. Mai concret, veti vedea cum a decurs dialogul cu tinerii din Bucuresti, Buzau, Braila si Suceava si veti asculta impresiile, declaratiile, dar si concertele sustinute de Puya in aceste orase.
×