x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telegraph: Carte despre iubirile secrete ale Carlei Bruni

Telegraph: Carte despre iubirile secrete ale Carlei Bruni

02 Sep 2010   •   00:00

O deja controversată carte despre "viaţa şi iubirile secrete" ale Carlei Bruni, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, urmează să fie publicată în această lună în Franţa, scrie The Telegraph, citat de Agerpres.



În acest context, avocaţii celei de-a treia soţii a preşedintelui francez se pregătesc pentru acţiune, odată cu apariţia cărţii semnate de Besma Lahouri. Varianta finală a acestei cărţi este păzită cu străşnicie pentru a nu transpira nimic către presă înainte de lansare. Editura pariziană Flammarion, care va lansa cartea, nu a anunţat încă nici măcar titlul volumului.

"Este o carte solidă, care spune totul şi conţine dezvăluiri explozive despre viaţa Carlei, de la relaţiile sale cu amanţi secreţi, până la vizitele la chirurgii plastici", a declarat o sursă din cadrul editurii, citată de publicaţia britanică.

"Povestea cărţii este cea a unei aventuriere obsedată de faimă şi avere. Nimeni din tabăra Carlei Bruni nu a participat la redactarea acestui volum. Este vorba de o investigaţie făcută aşa cum trebuie, nepărtinitor, asupra vieţii unui fost model de nivel internaţional, solistă pop şi soţie de preşedinte", susţine şi autorul, Besma Lahouri. Acesta  şi-a făcut un nume după publicarea unei biografii a fotbalistului francez Zinedine Zidane.

Înainte de a deveni prima doamnă a Franţei, Carla Bruni mărturisea că prin patul ei “au trecut 14 bărbaţi”şi că "monogamia mă plictiseşte". De asemenea, sursa citată susţine că din viaţa Carlei  “fac parte o serie de bărbaţi bogaţi şi faimoşi printre care Mick Jagger şi Eric Clapton”.

De cealaltă parte, o sursă de la Palatul Elysée, a avertizat că orice atac asupra Carlei Bruni-Sarkozy, inclusiv cele ce-şi vor face locul în biografii, vor fi tratate "cu foarte multă seriozitate".

×
Subiecte în articol: lumea