x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Terminatorul nu se vede în Administraţia Obama

Terminatorul nu se vede în Administraţia Obama

de Ovidiu Ciutescu    |    10 Noi 2008   •   00:00
Terminatorul nu se vede în Administraţia Obama

Guvernatorul republican al statului California, Arnold Schwarznegger, a declarat că nu este interesat de o funcţie în administraţia Barack Obama, relatează AFP, citat de Mediafax.



Schwarzenneger, a cărui soţie Maria Shriver, nepoata preşedintelui asasinat John Kennedy, a susţinut candidatura democratului Obama, a declarat duminică la CNN: "Am precizat foarte clar că vreau să rămân până la finalul mandatului meu. Există foarte multe probleme care trebuie rezolvate în statul California". Fostul actor, născut în Austria, a declarat că a fost "impresionat" de alegerea primului preşedinte american de culoare. "Cred că este un moment istoric", a adăugat el.

"Privind acest eveniment, din perspectiva unui european,  pentru mine reprezintă un progres imens pentru că acest lucru va avea un efect asupra lumii întregi, văzând cum afroamericanii au putut ţinti mai sus, un lucru de care aveau în mod clar nevoie. Cred că este revigorant. Sunt mândru că poporul american a mers în această direcţie şi că prejudecăţile nu au cântărit atât de mult cum credeau unii", a adăugat Schwarznneger.

×
Subiecte în articol: lumea