x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tiger Woods: Lovit de maşină sau de nevastă?

Tiger Woods: Lovit de maşină sau de nevastă?

de Irina Cristea    |    01 Dec 2009   •   00:00

Accidentul de maşină în care a fost implicat cel mai faimos jucător de golf al lumii, Tiger Woods, ridică mari semne de întrebare.

Poliţia a descoperit o serie de discrepanţe între variantele oferite de sportiv şi de soţia sa cu privire la cele petrecute, avariile constatate la autoturismul implicat sunt cel puţin ciudate, la fel ca rănile de pe faţa lui Woods. Mass-media speculează deja că accidentul petrecut vineri seară n-ar fi fost o întâmplare, ci rezultatul unei certe violente între soţii Woods. Motivul - presupusa relaţie a sportivului cu o altă femeie.

Tiger Woods a luat asupra sa toată vina, dar a refuzat de trei ori solicitarea poliţiştilor de a se supune unui interogatoriu. Surse citate de site-ul TMZ.com spun că jucătorul de golf n-a intrat din întâmplare cu maşina într-un copac din dreptul casei sale, ci a pierdut controlul asupra volanului după ce soţia sa, înarmată cu o crosă de golf, a spart geamul autovehiculului în timp ce vedeta încerca să plece de acasă. Ipoteză susţinută cumva de urmele de pe faţa lui, care seamănă, potrivit unor surse medicale, a zgârieturi produse de unghii, nu de accidentul în cauză. Varianta oferită de Woods presei este că femeia a spart geamul ca să îl ajute să iasă din maşina avariată.

×
Subiecte în articol: magazin