x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tinere şi rebele

Tinere şi rebele

08 Mai 2009   •   00:00
Tinere şi rebele

Dacă vreţi să vă simţiţi tinere şi rebele, puteţi încerca noua colecţie lansată de designerii Forever 18. Combinaţiile îndrăzneţe de culori tari sunt cel mai eficient mod de a lupta cu astenia de primăvară, pentru că emană bună dispoziţie şi creează o stare pozitivă de invidiat.

Se poartă roşu, galben, turcoaz, bleu sau roz. Printurile rock sau cu animale sunt perfecte pentru ţinutele de zi cu zi. Nu sunt uitate însă nici ţinutele cu aer romantic şi nici rochiile elegante, numai bune pentru o apariţie uluitoare la un party primăvăratic.

ANI DE LICEU. Fie că vorbim despre tricourile cu desene rock, despre hanoracele colorate pentru serile răcoroase de primăvară sau despre eşarfele şi accesoriile multicolore, ţinutele Forever 18 aduc un omagiu adus zilelor fără griji din anii de liceu sau ai studenţiei.
Şi pentru a sărbători cum trebuie venirea primăverii, magazinele Forever 18 au 20% reducere pentru colecţia nouă în fiecare zi de 18 a lunii. În plus, în fiecare vineri şi sâmbătă, clientul cu bonul numărul 18 beneficiază de 30% reducere din valoarea cumpărăturilor.

×
Subiecte în articol: life & style