x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Toaleta-bibliotecă, vizitată la Leipzig

Toaleta-bibliotecă, vizitată la Leipzig

de Adriana V. Paduraru    |    18 Mar 2008   •   00:00
Toaleta-bibliotecă, vizitată la Leipzig

Vă prezentăm toaleta-bibliotecă, una din atracţiile Târgului de Carte de la Leipzig (estul Germaniei). La manifestarea culturală ce s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute au participat nu mai puţin de 2.300 de expozanţi din 39 de ţări.

Vă prezentăm toaleta-bibliotecă, una din atracţiile Târgului de Carte de la Leipzig (estul Germaniei). La manifestarea culturală ce s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute au participat nu mai puţin de 2.300 de expozanţi din 39 de ţări. Organizatorii au estimat că aproximativ 100.000 de vizitatori au trecut pragul ediţiei din acest an.

 

Convertire - Rinichi nou, altă personalitate

De când a primit un rinichi nou, Cheryl Johnson (37 de ani) din Preston (Marea Britanie) nu mai este aceeaşi. Nu numai că sănătatea i s-a îmbunătăţit, dar femeia este convinsă că i s-a schimbat şi personalitatea. Până şi gusturile pentru literatură sunt diferite. Dacă înainte femeia se delecta cu cărţi “uşoare” de când i-a fost transplantat rinichiul unui bărbat de 59 de ani a trecut la Dostoievski şi Jane Austen. Cercetătorii americani au dezvoltat o teorie potrivit căreia aceste lucruri sunt posibile şi le-au denumit “fenomenul de memorie celulară”.

 

Licitaţie - Îşi vinde viaţa ca să uite de soţie

Un australian îşi scoate toată viaţa la licitaţie pe e-Bay pentru a scăpa de amintirile legate de un mariaj eşuat, informează telegraph.co.uk. în acest sens, Ian Usher (44 de ani) scoate la vânzare tot ceea ce posedă, de la haine şi tacâmuri la locuinţa sa cu trei dormitoare, situată în apropiere de Perth, maşina personală, motocicleta Kawasaki, plăcile de surf, accesul la slujbă, chiar şi prietenii săi etc. Toate obiectele vor fi vândute “la pachet”, iar licitaţia va începe de la un dolar Australian. Usher speră să obţină aproximativ 230.000 de dolari.

 

Botez - Clooney, naşul copilului lui Kidman

Actorul american George Clooney a acceptat să fie naşul copilului cuplului format din actriţa Nicole Kidman şi cântăreţul de muzică country Keith Urban, informează mirror.co.uk. Actriţa australiană în vârstă de 40 de ani este de părere că vechiul său prieten George Clooney este ideal pentru rolul de naş, iar acesta a fost de acord, deşi el vorbeşte mereu despre lipsa sa de dorinţă de a avea copii. Cei doi s-au împrietenit pe când realizau filmul de acţiune “Pacificatorul”, în 1997.

 

Lege - Sexul cu animale, interzis în Olanda

După doi ani de la elaborare, Parlamentul olandez a reuşit să se decidă asupra unei legi privind interzicea cruzimii faţă de animale şi a relaţiilor sexuale dintre oameni şi necuvântătoare. Potrivit Spiegel online, Legislativul olandez a votat în unanimitate pentru interzicerea sexului cu animale şi a materialelor care înfăţişează acte de cruzime faţă de acestea. Acum, oricine va încălca noua lege va putea fi trimis la închisoare pentru şase luni. Adoptând această lege, Olanda se alătură unui grup de 80 de ţări în care pornografia cu animale este strict interzisă.

 

×
Subiecte în articol: magazin