x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tom Cruise, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Uite-l pe actor în "Rock of Ages", musicalul de 80 de milioane de dolari (VIDEO)

Tom Cruise, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Uite-l pe actor în "Rock of Ages", musicalul de 80 de milioane de dolari (VIDEO)

20 Apr 2012   •   09:31
Tom Cruise, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Uite-l pe actor în "Rock of Ages", musicalul de 80 de milioane de dolari (VIDEO)

In aceasta vara il vom putea urmari pe celebrul actor Tom Cruise intr-o ipostaza inedita. Aceea de rock-star! Tom Cruise a acceptat sa joace rolul unui cantaret de muzica rock, in filmul "Rock of Ages". Premiera va avea loc in luna iunie.

Alaturi de Tom Cruise ii vom putea urmari pe Alec Baldwin, Russell Brand, Catherine Zeta Jones. Filmul il are in centru pe Stacee Jaxx, un fel de legenda a muzicii rock, interpretat de Tom Cruise. Stacee Jaxx pregateste un mega concert, dar intampina o serie de provocari, atat din partea concurentei, cat si din partea admiratorilor. Filmul este o ecranizare a unui musical celebru, cu acelasi titlu, care se joaca inca din anii 1980 pe Broadway. In film veti putea auzi piese apartinand unor formatii de rock care au facut istorie: Bon Jovi, Europe, Twisted Sister, Poison.

×