x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Top 7 moduri îngrozitoare de a pune punct unei relaţii

Top 7 moduri îngrozitoare de a pune punct unei relaţii

19 Iul 2012   •   12:18
Top 7 moduri îngrozitoare de a pune punct unei relaţii

Daca vrei sa te desparti de persoana cu care ai avut o relatie mai mult sau mai putin fericita, este indicat sa o faci intr-un mod care sa onoreze sentimentele pe care le-ai avut fata de partener.

Huffington Post prezinta sapte moduri ingrozitoare de a pune punct unei relatii:

1. Sa devii invizibil - Sa dispari fara niciun motiv. Sa nu raspunzi la telefon sau la e-mail. Sa iti lasi fostul sau fosta sa se intrebe daca e posibil sa fi murit sau daca o sa mai apari vreodata in peisaj. Acest mod de despartire poate fi evitat spunand pur si simplu ca relatia nu mai are viitor si prezentand motivele care au dus la despartire.

2. Sa anunti ca vrei sa te desparti intr-un sms sau intr-un e-mail. Fa acest lucru doar daca vrei sa fii las. Indicat este sa stai fata in fata cu persoana iubita si sa pui punct relatiei. Chiar daca este nevoie de curaj sa privesti partenerul in ochi, despartirea este astfel demna de sentimentele simtite la un moment dat.

3. Foloseste onestitatea drept scuza pentru a rani persoana iubita. Spune ca relatia a fost o greseala si pierdere de timp si cu siguranta vei face o persoana sa se simta nefericita si nedorita. Pentru a evita o astfel de situatie, vorbeste despre cateva lucruri care au facut timpul petrecut impreuna minunat. Mentioneaza ca te simti dezamagit pentru ca nu vezi un viitor al relatiei. Acum ca ai luat o decizie, trebuie sa actionezi cu integritate.

4. Sa te desparti in locuri publice. Daca iti imaginezi ca astfel se poate evita o scena stanjenitoare, ai putea fi surprins in mod neplacut. Mai bine alege un loc placut pentru a putea explica de ce doresti ca relatia sa se incheie. Fii intelegator fata de orice reactie emotionala. Daca decizia cauzeaza durere vizibila,iubire, ai putea sa-ti ceri scuze.

5. Sa ai pe altcineva inainte de a pune punct relatiei. In loc sa incerci sa te confrunti cu problemele aparute in relatie, sa gasesti pe altcineva si sa incerci sa aflii daca este un posibil partener. Aceasta metoda este ca si cum ai incerca de mai multe ori apa inainte sa inoti. Daca nu mai pot fi rezolvate conflictele, spune-i partenerului ca vrei sa te desparti inainte sa-ti gasesti pe altcineva.

6. Sa pastrati legatura si sa mai faceti sex ocazional. Aceasta metoda nu va va lasa pe niciunul sa iesiti dintr-o relatie care s-a incheiat.

7. Sa dai sperante false de impacare, cu toate ca nu mai exista nicio posibilitate de a fi impreuna, spunand ca este nevoie de o pauza. Cel mai bine spune-i partenerului adevarul.

×
Subiecte în articol: relatie iubire despartire conflicte