x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Top modelul Alessandra Ambrosio a născut un băieţel

Top modelul Alessandra Ambrosio a născut un băieţel

de Mediafax    |    08 Mai 2012   •   16:15
Top modelul Alessandra Ambrosio a născut un băieţel

Top modelul brazilian Alessandra Ambrosio, o "veterana" a casei de moda Victoria's Secret, a nascut un baietel, luni, in orasul Florianopolis din Brazilia, informeaza MEDIAFAX.

Top modelul brazilian, in varsta de 31 de ani, si logodnicul ei, omul de afaceri Jamie Mazur, au devenit parinti pentru a doua oara. Cei doi mai au o fetita in varsta de 3 ani, Anja, care s-a nascut in acelasi oras brazilian.

Informatia a fost confirmata de numeroase site-uri, retele de socializare, dar si de Michelle Mazur, mama fericitului tatic. "Nepotul meu tocmai a venit pe lume, in Brazilia!", a scris Michelle Mazur pe pagina ei de Facebook.

Modelul brazilian a declarat intr-un interviu recent ca este hotarata sa revina foarte repede, dupa nastere, la dimensiunile care au consacrat-o in lumea modei, pentru a putea sa participe, in luna iulie, la show-ul pe care casa Victoria's Secret il va organiza la Londra cu ocazia lansarii unui magazin in capitala Marii Britanii.

Alessandra Ambrosio s-a situat pe locul al cincilea in topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicatia Forbes, dupa ce a obtinut in ultimul an venituri de 5 de milioane de dolari.

×