x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tragedia desenelor animate - O fetiţă de patru ani s-a spănzurat

Tragedia desenelor animate - O fetiţă de patru ani s-a spănzurat

04 Ian 2008   •   00:00

O fetiţă de patru ani din Marea Britanie a fost găsită de părinţii ei spănzurată cu un elastic de păr, după ce a incercat să copieze o figură din desenele ei preferate de animaţie.



O fetiţă de patru ani din Marea Britanie a fost găsită de părinţii ei spănzurată cu un elastic de păr, după ce a incercat să copieze o figură din desenele ei preferate de animaţie, relatează Daily Mail.

Phil Brown şi Lorraine Ford, in vărstă de 26 de ani, au găsit-o pe Paige spănzurată in dormitor şi au incercat să o salveze, insă nu au mai putut face nimic. Fetiţa tocmai urmărise o scenă din desene animate in care un personaj inota cu ceva asemănător cu o frănghie in jurul gătului.

Fetiţa se afla in casă, impreună cu bunica, iar serialul pe care il urmărea era fie "Dora Exploratoarea", fie "Go Diego Go". "Nu poate fi sigur care dintre aceste desene conţinea scena pentru că le-a vizionat pe amăndouă, impreună cu Paige. Chiar i-a spus atunci că nu trebuie să facă niciodată acest lucru, insă nimeni nu ar fi putut să prevadă ce s-a intămplat. Suntem absolut devastaţi", a spus tatăl fetei.

Paige se juca singură in cameră, iar elasticul s-a prins de hamacul in care fata işi ţinea jucăriile. Părinţii au urcat in camera acesteia, fiind ingrijoraţi că nu a răspuns cănd a fost chemată la masa de Anul Nou şi au găsit-o atărnată cu elasticul in jurul gătului.

Cei doi au chemat ambulanţa şi au incercat să o resusciteze pe Paige, insă fata a fost declarată moartă după ce a ajuns la spital.

"Go Diego Go" este povestea unui băiat care sare, dansează şi căntă in limbile engleză şi spaniolă in timpul aventurilor, iar "Dora Exploratoarea" arată o fetiţă şi animalul său intr-o serie de poveşti.

"Paige era cea mai frumoasă şi iubitoare fată pe care ţi-ai fi putut-o dori. Era plină de bucurie, aprindea fiecare cameră in care intra, puţin ştrengăriţă, dar cel mai inteligent copil pe care l-am cunoscut. Nu ştim ce ne vom face fără ea", a spus tatăl fetiţei.

Data inmormăntării nu a fost stabilită incă, insă familia lui Paige doreşte ca toţi participanţii să se imbrace in roz, culoarea ei preferată.

"Cele mai sincere condoleanţe faţă de familia lui Paige. Toate programele Nick Jr. sunt create cu mare atenţie şi grijă, mai ales pentru preşcolari", a declarat un purtător de cuvănt al canalului Nick Jr, care transmite ambele seriale de desene animate.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin