x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tragedie/ Un feribot s-a scufundat lângă Tirana

Tragedie/ Un feribot s-a scufundat lângă Tirana

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Mar 2008   •   00:00
Tragedie/ Un feribot s-a scufundat lângă Tirana

10:58 • Cel puţin 16 persoane au decedat în naufragiul unui feribot pe lacul Farka, la cinci kilometri sud-est de Tirana, în noaptea de miercuri spre joi, a anunţat poliţia, citată de AFP.

Cel puţin 16 persoane au decedat în naufragiul unui feribot pe lacul Farka, la cinci kilometri sud-est de Tirana, în noaptea de miercuri spre joi, a anunţat poliţia, citată de AFP.

AU VENIT PENTRU VACANŢĂ. Accidentul a avut loc la ora locală 1.05 (2.05 ora României), când mai multe persoane au luat feribotul pentru a se întoarce acasă, după ce cinaseră la un restaurant pe celălalt mal al lacului, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Alma Katragjini. Potrivit poliţiei, feribotul putea să transporte şapte sau opt persoane, ceea ce înseamnă să au fost prea mulţi pasageri la bord. "Am recuperat cadavrele a 16 persoane, în timp ce patru au putut fi salvate", a afirmat Katragjini. Printre victime se află şi doi copii în vârstă de cinci ani şi cel puţin şapte femei, toţi membri a două familii care merseseră la Farka pentru a sărbători o aniversare. Lacul Farka este o regiune turistică din apropiere de Tirana destul de frecventată de locuitorii din regiune.

×
Subiecte în articol: magazin