x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trei morţi şi cel puţin 20 de dispăruţi în urma unei explozii dintr-un bloc din Rusia

Trei morţi şi cel puţin 20 de dispăruţi în urma unei explozii dintr-un bloc din Rusia

de Nicoleta Craciun    |    09 Ian 2008   •   00:00

Trei persoane au fost ucise, iar peste 20 au fost date dispărute, în urma unei explozii produse miercuri după o acumulare de gaze într-un bloc de locuinţe din oraşul rus Kazan

Trei persoane au fost ucise, iar peste 20 au fost date dispărute, în urma unei explozii produse miercuri după o acumulare de gaze într-un bloc de locuinţe din oraşul rus Kazan, au anunţat serviciile locale de intervenţie, citate de Reuters.

Cadavrele a două femei au fost descoperite între dărâmături după prăbuşirea parţială a clădirii, iar o a treia femeie, în vârstă de 56 de ani, a murit la spital, a declarat o purtatoare de cuvânt a serviciilor de interveneţie din oraşul situat la circa 800 de kilometri est de Moscova.

 “Operaţiunea de interveneţie continuă. Exista 33 de persoane înscrise ca locatari ai clădirii prăbuşite, dar nimeni nu ştie câte se aflau în imobil în acel moment”, a declarat oficialul rus.

Cel puţin doua persoane au fost salvate din ruinele clădirii, a adăugat purtătoarea de cuvânt. Explozia a avut loc miercuri, imediat după miezul nopţii.

Posturile ruse de televiziune au prezentat imagini cu angajaţi ai serviciilor de interveneţie înlăturând bucăţi de moloz, la locul exploziei.

Deflagraţiile provocate de acumulările de gaze sunt frecvente în blocurile vechi de locuinţe din Rusia.

×
Subiecte în articol: magazin