x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tribut adus pisicii moarte: A transformat-o în elicopter! (VIDEO)

Tribut adus pisicii moarte: A transformat-o în elicopter! (VIDEO)

04 Iun 2012   •   06:30
Tribut adus pisicii moarte: A transformat-o în elicopter! (VIDEO)

Foarte multi oameni sunt traumatizati atunci cand animalul de companie trece in nefiinta. Unii aleg chiar sa se sinucida. Este cazul unui barbat de 44 ani din Marea Britanie care, dupa moartea pisicii sale, a ales sa inghita un pumn de medicamente antidepresive. Bart Jansen, insa, a ales o alta cale de a trece mai usor peste moartea pisicii sale. A decis s-o transforme in elicopter!

Cand Orville, pisica botezata dupa numele celebrului aviator Orville Wright, si-a gasit sfarsitul sub rotile unei masini, stapanul acesteia a decis sa-si transforme anumalul de companie intr-o opra de arta. Bart Jansen i-a adus un ultim tribut pisicii sale, transformand-o intr-un...elicopter!

In prima faza, artistul danez Bart Jansen a impaiat pisica. Apoi a comandat la Arjen Beltman un mecanism special de zbor pe care s-o ataseze pisicii. Opera de arta, denumita Orvillecopter, se afla acum la Festivalul de arta Kunstrai, din Amsterdam, vizitatorii putand admira felina cum zboara.

Jansen a declarat, pentru Daily Mail, ca mecanismul este "jumatate pisica, jumatate masina" si este un tribut adus lui Orville.

×