x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun TVR - o noapte magica, plina de surprize

TVR - o noapte magica, plina de surprize

28 Dec 2004   •   00:00

REVELION
Ora 21:00 a zilei de 27 decembrie o aduce in atentia telespectatorilor pe Andreea Marin, dar nu in calitate de zana a surprizelor, ci de explorator al celor mai indepartate colturi ale lumii: "Cuba secreta" este documentarul pe care l-a realizat.
Fiti cu ochii pe TVR 1! De la ora 21:45 aveti intalnire cu Jose Carreras
Daca tot anul n-am petrecut, ne-am ocupat de munca si de alte treburi serioase sau plictisitoare, noaptea dintre ani trebuie sa fie perfecta. Ceea ce propune TVR e o noapte magica, relaxata, plina de surprize, premii, muzica si veselie. Gianina Corondan si Cosmin Cernat vor fi gazdele acestei petreceri-maraton in direct, care dureaza pana-n dimineata zilei de 1 ianuarie 2005, la ora 6:00. Sofia Vicoveanca, Ion Dichiseanu, Ileana-Stana Ionescu, fanfara Zece Prajini, Hi-Q, Voltaj, Mihaela Craciun, Daniela Condurache, Tiberiu Ceia, Gabi Cotabita, Valentin Uritescu, Zdob si Zdub sunt doar cateva dintre cele 100 de vedete care ne vor delecta de Revelion.

Pe 1 ianuarie, tot in direct, ca-n fiecare an, la ora 13:00, Concertul Extraordinar de Anul Nou al Filarmonicii din Viena. Valsuri celebre, balerini talentati, decor mirific, lume buna… La ora 23:00, Baletul Staatsoper va putea fi vizionat intr-un recital sustinut in premiera pe scena Salii Palatului. Inregistrarea concertului tenorului Jose Carreras va fi difuzata la ora 21:45.

Tezaurul folcloric al Marioarei Murarescu din 2 ianuarie, ora 16:15 poarta un titlu sub forma de urare: "Da, Doamne, la lume bine!". In aceeasi zi, la ora 20:00, avem o comedie frantuzeasca: "Norocosi cu ghinion", o productie din 2002.

B1, REVELION DE 5 D’ANI, AVEM DI TATI…
"Revelion de 5 D’ANI" se intituleaza emisiunea speciala pe care ne-a pregatit-o B1 TV.

Este o invitatie lansata de prezentatorii Dan Tudor, Gina Ivascu si Jaqueline Tudor la o megapetrecere cu vedete si muzica de patru feluri: usoara, populara, lautareasca si manele. Fiecare gen muzical cu reprezentantii aferenti.

Iata doar o mica mostra din ceea ce ni se pregateste la cumpana dintre ani: Pepe, Candy, Marcel Pavel, Demo, AXXA, Pops, SEXXY, Andra, Catanga, Nelu Ploiesteanu, Fuego, Irina Loghin, Viorica si Ionita din Clejani, Nicolae Guta.

Pe 1 ianuarie, de la ora 12:00, Dana Gont prezinta o editie speciala a emisiunii "Fan X", iar Norah Jones concerteaza de la ora 18.30. Circ, divertisment, programe pentru copii, concerte pop-rock si muzica simfonica. Iata ce putem urmari pe 2 ianuarie la B1 TV.

PRIMA TV PROPUNE UN REVELION TRASNIT
Pe ultima suta de metri a anului 2004, pe 30 decembrie, Virgil Iantu ii va premia pe copiii care au spus cele mai trasnite lucruri. De la ora 20:00 ne vom amuza la aceasta gala, reascultand "perlele" prichindeilor. Revelionul va incepe, evident, in data de 31, cu Monica. Printre invitatii de onoare se numara Elena Merisoreanu, Anastasia Lazariuc, Gheorghe Turda etc. O ora mai tarziu, Andreea Raicu le va face viata mai frumoasa celor care au cerut ajutorul emisiunii "Totul pentru oameni". Ea i-a invitat in studio in acest scop pe Gina Pistol, Catalin Botezatu, Sanda Ladosi si Jean Paler. 3… 2… 1… La multi ani, 2005! La ora 00:00, Cristina Rus (Blondy) si Grig Chiroiu ne propun un Revelion trasnit, pe parcursul caruia sa privim cu bucurie si umor catre Noul An. Vom urmari parodii ale emisiunilor "Din Dragoste", "Surprize, surprize", "Politia in actiune". (Pagina realizata de Claudia Daboveanu)
×