x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ultimul Crăciun al lui Michael Jackson, povestit de Prinţesa Leia. Actriţa era vecină cu starul pop

Ultimul Crăciun al lui Michael Jackson, povestit de Prinţesa Leia. Actriţa era vecină cu starul pop

03 Noi 2011   •   12:48
Ultimul Crăciun al lui Michael Jackson, povestit de Prinţesa Leia. Actriţa era vecină cu starul pop

Ultima carte a actritei-scriitoare Carrie Fisher promite sa faca ravagii in librarii. Este o autobiografie, in care cea cunoscuta publicului larg pentru rolul Printesa Leia din pelicula SF Razboiul Stelelor relateaza petrecerea de Craciun in compania lui Michael Jackson. A fost ultimul Craciun al starului Pop.

Huffington Post a publicat fragmente din cartea lui Carrie Fisher, in care aceasta insista pe faptul ca vecinul sau (casa lui MJ era la doar 'o aruncatura de bat' de a actritei) era un tata foarte devotat, cu copii-model.

'In viata de zi cu zi, Michael era ca un animal expus, intr-o cusca, la gradina zoologica. (…) L-am insotit pe Michael in gradina sa zoologica, in Ajunul Craciunului 2008. Am facut fotografii, am mancat prajituri, am decorat bradul. Si apoi, Michael m-a rugat sa interpretez pentru copiii sai pasajul cu holograma din Star Wars ('Help me Obi-Wan, You're my only hope!' - 'Ajuta-ma Obi-Wan, esti singura mea speranta!' - n.n.). Nu m-a deranjat. Se stie ca Michael era un mare fan al Star Wars', povesteste Carrie Fisher.

×