x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ultimul dictator în viaţă se joacă cu Gaddafi, Hussein, P.W. Botha şi Idi Amin, într-o reclamă (VIDEO)

Ultimul dictator în viaţă se joacă cu Gaddafi, Hussein, P.W. Botha şi Idi Amin, într-o reclamă (VIDEO)

25 Noi 2011   •   16:53
Ultimul dictator în viaţă se joacă cu Gaddafi, Hussein, P.W. Botha şi Idi Amin, într-o reclamă (VIDEO)

O reclama amuzanta la reteaua de restaurante Nando's il are ca protagonist pe presedintele Republicii Zimbabwe, care se joaca cu lideri care au decedat precum Muammar Gaddafi si fostul presedinte irakian Saddam Hussein, arata Daily Mail.

Spotul de 46 de secunde il arata pe Mugabe care organizeaza o masa festiva si isi da seama ca prietenii sai, Gaddafi si Hussein, nu mai sunt in viata. Presedintele Republicii Zimbabwe isi aminteste de momentele fericite petrecute alaturi de cei doi dictatori, pe fundal fiind piesa "Those were the days", in final ramanand singurul dictator.

Situatiile din reclama sunt hilare, actorii alesi semanand foarte bine cu dictatorii morti. Mugabe isi aminteste nostalgic de o bataie cu apa cu Gaddafi, colonelul avand o pusca din aur, dar si de momentele in care facea ingerasi in nisip impreuna cu Saddam Hussein, fiind imbracati cu hainele de uniforma si boxeri. O alta secventa il arata pe Mugabe cand il da in leagan pe fostul presedinte sud-african P.W. Botha. Apoi, Mugabe, alaturi de dictatorul ugandez Idi Amin recreeaza scena celebra din filmul Titanic jucata de Kate Winslet si Leonardo DiCaprio, pe un tanc.

Spotul se incheie cu Mugabe, care sta singur la masa, fiind plictisit, dupa ce realizeaza ca bunii sai prieteni dictatori nu mai sunt in viata. "In aceasta perioada a anului, nimeni nu ar trebui sa manance singur", este mesajul cu care se incheie reclama care a fost lansata joi de lantul de restaurante din Africa de Sud si este difuzata in peste 30 de tari.

×