x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un artist din Rusia ''pictează'' desene inedite transformând murdăria de pe maşini în opere de artă

Un artist din Rusia ''pictează'' desene inedite transformând murdăria de pe maşini în opere de artă

20 Apr 2017   •   21:30
Un artist din Rusia ''pictează'' desene inedite transformând murdăria de pe maşini în opere de artă

Artistul rus Nikita Golubev a transformat mai multe autovehicule murdare din Moscova în adevărate opere de artă, iar desenele sale, publicate pe internet, se bucură de mare succes, informează miercuri BBC. 

Sub pseudonimul "ProBoyNick", Golubev a pictat, în ultimele două săptămâni, diverse desene pe mai multe maşini din capitala Rusiei şi a distribuit online fotografiile cu operele create. 

Prima sa lucrare de acest tip, care înfăţişează chipul unui bărbat cu o ţigară în gură, ''pictată'' pe partea din spate a unei autoutilitare, a acumulat peste 400 de like-uri. În dreptul acesteia artistul a recunoscut, într-un scurt mesaj, că: ''încearcă o nouă tehnică''. 



Una dintre cele mai recente opere ale sale este o caracatiţă, desenată pe o maşină de marfă murdară. În mesajul alăturat fotografiei publicate pe Instagram, însoţită de hashtag-ul #dirtpainting, artistul a scris: ''O nouă zi, o nouă murdărie''. 



Contul de Instagram al lui Golubev se bucură de o atenţie din ce în ce mai mare, având acum peste 10.000 de ''urmăritori''. 

Printre operele sale inedite realizate pe maşinile murdare de praf se numără imagini cu un rechin, o gorilă, o pisică, o bufniţă, flori şi un grup de surferi. 



El realizează aceste desene folosindu-se de degete şi de pensule, notează BBC. 

În restul timpului, când nu ''pictează'' pe maşini murdare, Golubev lucrează ca artist multimedia, scrie metro.co.uk.AGERPRES

×