x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un australian a fumat Biblia şi Coranul pe YouTube (VIDEO)

Un australian a fumat Biblia şi Coranul pe YouTube (VIDEO)

13 Sep 2010   •   00:00

După ce un pastor american ameninţa că va da foc Coranului în semn de protest faţă de terorismul de sorginte islamistă, iar un sud-african ameninţa că va da foc Bibliei pentru a protesta faţă de protestul pastorului american, un profesor de drept australian reuşeşte să-i "împace" pe amândoi... Acesta a rupt pagini atât din Biblie cât şi din Coran din care şi-a rulat ţigări pe care le-a fumat, după cum se poate vedea într-un filmuleţ postat pe site-ul YouTube, informează AFP, citată de Agerpres.



"În acest clip video de 12 minute, denumit "Biblia sau Coranul, care arde mai bine?", Alex Stewart, membru al unui grup ateist a fumat ţigări sau joint-uri cu marijuana rulate în foi din Coran şi Biblie.

Acest gen nu a rămas fără urmări pentru profesorul de drept. Clipul a fost retras de pe site-ul YouTube, iar Alex Stewart şi-a pierdut catedra, fiind suspendat de luni de la Universitatea din Queensland.

Alex Stewart a explicat că a dorit să-şi exercite dreptul la liberă expresie. "Videoclipul a fost o glumă, desigur", a susţinut el, negând de altfel că ar fi fumat marijuana.

×
Subiecte în articol: lumea