x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un bărbat s-a dus la doctor cu dureri la braţ şi a aflat că este...însărcinat

Un bărbat s-a dus la doctor cu dureri la braţ şi a aflat că este...însărcinat

de Agerpres    |    20 Aug 2011   •   08:15

Dupa ce s-a adresat medicilor pentru o durere la brat, un barbat din orasul australian Melbourne a fost pe punctul sa lesine atunci cand a primit prin posta diagnosticul exact de la clinica: a aflat ca este... insarcinat, potrivit publicatiei locale Melbourne Time.

John Berry a avut un adevarat soc dupa ce a primit instiintarea de la Sunshine Hospital din Melbourne, in care directia ii multumea pentru alegerea facuta in favoarea acestei clinici si il felicita in legatura cu diagnosticul sarcinii sale.
Barbatul, cu o inaltime de 180 centimetri si o greutate de 90 de kilograme, sustine ca apelase la aceasta clinica doar pentru un tratament la mana.
'Evident este o greseala, dar, sincer, am fost putin incordat', a marturisit Berry, care spune ca va merge din nou la clinica, insa de data aceasta pentru 'noul sau diagnostic, nu pentru brat'.
Se pare insa ca aceasta nu este singura eroare comisa de cei de la Sunshine Hospital din Melbourne. Una dintre ascultatoarele statiei locale de radio 3AW, in varsta de 70 de ani, a relatat intr-o emisiune ca a primit o scrisoare de la clinica respectiva in care era invitata la orele de educatie pentru tinerele mamici dupa ce participase la o sesiune de ortopedie

×