x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un brad thailandez din mingi de golf

Un brad thailandez din mingi de golf

de Roxana Ioana Ancuta    |    13 Dec 2007   •   00:00
Un brad thailandez din mingi de golf
Sursa foto: PORNCHAI KITTIWONGSAKUL/

Angajatul unui hotel din Bangkok, Thailanda, imbrăcat in Moş Crăciun, impodobeşte un brad folosindu-se de mingile de golf.

Angajatul unui hotel din Bangkok, Thailanda, imbrăcat in Moş Crăciun, impodobeşte un brad folosindu-se de mingile de golf. Acest brad a necesitat utilizarea a aproape 20.000 de astfel de mingi şi a fost aranjat atăt pentru a celebra Crăciunul, căt şi pentru a promova Thailanda ca o destinaţie a competiţiilor de golf organizate in Asia.


SCHUMACHER - Lecţie de şofat pentru un taximetrist

Fostul campion de Formula 1 Michael Schumacher (38 de ani) a dat lecţii de şoferie, şocăndu-l, in acelaşi timp, pe un şofer de taxi din Germania, după ce i-a luat locul la volan pentru a ajunge la timp la aeroport. "A fost ciudat să stau pe locul pasagerului, dar să-l văd pe Schumi la volanul taxiului meu a fost incredibil. A condus la viteză maximă, luănd curbele cu pedala apăsată şi depăşind in locuri unde nici nu mă aşteptam", a declarat taximetristul, care a primit pentru călătorie 60 de euro plus un bacşiş de 100 de euro.

IOSIF-MARIA: Cupluri cazate gratuit la hotel

Un lanţ hotelier britanic a anunţat că in perioada Crăciunului va oferi cazare gratuită tuturor cuplurilor formate din bărbaţi pe care ii cheamă Joseph (Iosif) şi femei cu numele Mary (Maria). Reprezentanţii companiei Travelodge - citaţi de site-ul Independent Online - au precizat că oferta este valabilă pentru toate hotelurile deţinute in Marea Britanie, Irlanda şi Spania. Cuplurile care vor indeplini criteriile vor beneficia de cazare gratuită timp de o noapte, intr-o cameră care, fără indoială, va fi mult mai confortabilă decăt staulul unde s-a născut Iisus Hristos. Oferta va fi valabilă in perioada 24 decembrie 2007-5 ianuarie 2008.

COPIII DIN SPANIA - "Moş Crăciun este prea gras"

Copiii spanioli cred că Moş Crăciun este "prea gras", motiv pentru care ar trebui să-şi facă abonament la o sală de fitness. In acelaşi timp - potrivit unui sondaj realizat pe internet - , băieţii şi fetele din Spania sunt de părere că bătrănul cu barbă albă ar trebui să renunţe la sania sa veche şi să-şi cumpere ori o maşină, ori o motocicletă. Singurul lucru pe care micuţii nu l-ar schimba ar fi costumul roşu: doar 21% ar vrea să-l vadă in blugi şi tricou.

BARBIE, PROBLEME - Revistă retrasă de pe piaţă

Un număr al revistei pentru copii Barbie a fost retras de pe piaţă din cauză că jucăria ce insoţea publicaţia conţinea o substanţă nocivă in cantitate mai mare decăt cea maxim admisă, informează Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) intr-un comunicat. "Decizia de retragere este urmare a măsurii de protecţie a copiilor care pot inghiţi substanţa respectivă prin desfacerea jucăriei şi introducerea in gură a acestor cabluri electrice", scrie in comunicat. ANPC precizează că firma distribuitoare a decis singură să retragă produsele de pe piaţă. Autoritatea ii sfătuieşte pe cei care au apucat să cumpere respectivul produs să-l returneze companiei şi să-şi recupereze banii.

×
Subiecte în articol: magazin