x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un camion plin cu dioxid de carbon s-a răsturnat la Butoieşti

Un camion plin cu dioxid de carbon s-a răsturnat la Butoieşti

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Mar 2008   •   00:00

13:28 • Un autotren încărcat cu aproape 20 de tone de dioxid de carbon refrigerat, aparţinând unei societăţi comerciale timişene, s-a răsturnat, miercuri, pe Drumul European 70, în localitatea mehedinţeană Butoieşti, fără să fie înregistrate scurgeri din încărcătură.

Un autotren încărcat cu aproape 20 de tone de dioxid de carbon refrigerat, aparţinând unei societăţi comerciale timişene, s-a răsturnat, miercuri, pe Drumul European 70, în localitatea mehedinţeană Butoieşti, fără să fie înregistrate scurgeri din încărcătură.

 

 

VITEZĂ MARE. Poliţiştii sosiţi la faţa locului spun că accidentul s-a produs din vina conducătorului auto, Tibor O., de 46 ani, din Timişoara, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, autovehiculul răsturnându-se în afara părţii carosabile. Bărbatul şi pasagerul din dreapta nu au fost răniţi, iar cisterna nu a suferit avarii şi nu au existat scurgeri din încărcătură sau scurgeri de carburant.  Numeroase efective de jandarmi, poliţie şi pompieri au asigurat zona pe o rază de câteva sute de metri, circulaţia fiind restricţionată. Totodată, două macarale de mare tonaj de la Drumurile Naţionale au intervenit pentru a ridica autotrenul de pe câmp.  „S-au luat măsuri de restricţionare a circulaţiei, izolarea zonei pe o rază de o sută de metri, avertizarea populaţiei din imediata apropiere a locului producerii accidentului, precum şi solicitarea a două macarale de mare tonaj de la Drumurile Naţionale pentru repunerea pe roţi a autotrenului“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor.

×
Subiecte în articol: magazin