x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un campion chinez la tir, condamnat la un an de închisoare după ce şi-a ucis accidental un coechipier

Un campion chinez la tir, condamnat la un an de închisoare după ce şi-a ucis accidental un coechipier

de Jurnalul National    |    27 Feb 2008   •   00:00

Un campion la tir, component al echipei de skeet din Shanghai, a fost condamnat la un an de închisoare pentru că şi-a împuşcat mortal, din greşeală, un coechipier

Un campion la tir, component al echipei de skeet din Shanghai, a fost condamnat la un an de închisoare pentru că şi-a împuşcat mortal, din greşeală, un coechipier, a anunţat Agenţia China Nouă, citată de AFP. Chen Xiaoyi l-a împuşcat pe coechipierul lui, Chen Zejun, în vârstă de 20 de ani, în timpul unei şedinţe de antrenament în Shanghai. Victima a decedat la spital din cauza unei răni grave la stomac. Sportivul care a tras cu pistolul a pledat vinovat de omor involuntar, explicând că l-a ţintit pe coechipierul său în glumă, fără intenţia de a apăsa pe trăgaci, dar arma s-a descărcat accidental.

Tribunalul din Shanghai l-a condamnat pe Chen Xiaoyi la un an de închisoare pentru omor involuntar. Sportivul ghinionist ar fi putut fi condamnat la cel mult trei ani de închisoare, dar deciziile lui de a pleda vinovat şi de a acorda o indemnizaţie familiei victimei au fost luate în calcul de judecători, menţionează sursa citată.

×
Subiecte în articol: magazin