x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un documentar narat de Tom Hanks sprijină campania electorală a lui Barack Obama

Un documentar narat de Tom Hanks sprijină campania electorală a lui Barack Obama

de Mediafax    |    09 Mar 2012   •   13:42
Un documentar narat de Tom Hanks sprijină campania electorală a lui Barack Obama

Echipa de campanie a lui Barack Obama va difuza, in curand, un documentar de 17 minute narat de actorul Tom Hanks, in care presedintele american este laudat si aratat ca fiind singur dar determinat in fata dificultatilor intampinate pe parcursul mandatului sau, informeaza MEDIAFAX, care citeaza AFP.

Echipa lui a facut publica o scurta prezentare a acestui documentar care va fi difuzat saptamana viitoare si in care apar personaje cheie ale administratiei care vorbesc despre modul in care Barack Obama a salvat economia sau l-a eliminat pe liderul organizatiei Al-Qaida, Osama ben Laden.

"Cum sa-l intelegem pe acest presedinte si timpul lui petrecut la putere?", intreaba vocea familiara a lui Tom Hanks, pe imagini prezentand o intalnire a milioane de simpatizanti euforici ai lui Obama in Chicago, scene din noaptea victoriei sale in 2008.

"Ar trebui sa ne raspundem la aceasta intrebare tinand cont de titlurile zilei, sau tinand cont de ce noi, ca tara, a trebuit sa infruntam ?", continua actorul in acest documentar intitulat "Drumul pe care l-am traversat" si regizat de Davis Guggenheim, care a primit un premiu Oscar pentru documentarul "An Inconvenient Truth" (Un adevar care nu ne place).

Acest scurt documentar, este o incercare a echipei de campanie a lui Obama de a arata luptele si certurile cu care seful statului se confrunta zilnic, si cum a reusit sa ajute tara in aceste vremuri dificile.

In prezentare, vicepresedintele Joe Biden povesteste un episod celebru din cadrul mandatului in care Barack Obama, singur, ia decizia riscanta de a trimite un comando Navy Seals in Pakistan pentru a-l ucide pe Osama bin Laden.

"Dupa ce a parasit sala, deodata am realizat ca era singur, ca aceasta a fost decizia lui, si nimeni nu era acolo cu el", povesteste Biden, imaginile prezentandu-l pe Obama din spate, in umbra, uitandu-se pe fereastra la gazonul verde al Casei Albe.

×