x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un fermier american a câştigat la loto 232 de milioane de dolari

Un fermier american a câştigat la loto 232 de milioane de dolari

06 Iun 2009   •   00:00
Un fermier american a câştigat la loto 232 de milioane de dolari
Sursa foto: Chet Brokaw/AP

Un american a câştigat peste 230 de milioane de dolari, jucând un bilet la loto care a costat numai 15 dolari. Fericitul câştigător este un fermier în vârstă de 23 de ani. El a avut norocul să încaseze cel mai mare premiu din istoria loteriei americane.



Neal Wanless, un fermier din statul Dakota de Sud a devenit peste noapte milionar în dolari, scrie antena3.ro. Tânărul a câştigat la loterie nu mai puţin de 232 de milioane de dolari. Spre deosebire de majoritatea celor care câştigă sume fabuloase, Neal a dorit să apară în faţa camerelor de luat vederi. El a avut norocul să încaseze cel mai mare premiu din istoria loteriei americane cu un bilet care a costat numai 15 dolari.

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru aceasă şansă şi pentru faptul că m-a binecuvântat cu această avere. Nu o voi risipi. M-am născut în Winner, am crescut în South Dakota şi am absolvit Tide County High School şi am de gând să ajut pe cei care au nevoie. Familia mea a fost de multe ori ajutată de comunitate şi o s-o răsplătesc pe măsură", a declarat Neal.

Cele 232 de milioane de dolari au picat ca o mană cerească pentru întreaga familie. Fermierul avea o restanţă de 3.500 de dolari la plata impozitului pe proprietate. Acum nu va mai trebui să-şi facă probleme toată viaţa. (V.A.)

×
Subiecte în articol: lumea