x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un miliardar arab miluieşte cu UN MILION DE EURO o cerşetoare româncă, pe străzile Parisului (VIDEO)

Un miliardar arab miluieşte cu UN MILION DE EURO o cerşetoare româncă, pe străzile Parisului (VIDEO)

18 Oct 2012   •   18:14
Un miliardar arab miluieşte cu UN MILION DE EURO o cerşetoare româncă, pe străzile Parisului (VIDEO)

Abdel Wassim El Whani, un miliardar din Qatar, rezident la Paris, adoră să-şi arate bunăstarea oferind cadouri extravagante.

Prima dată s-a întâmplat luna trecută, o înregistrare video de pe Youtube înfăţişându-l pe El Whani oferindu-i unei cerşetoare din România un million de euro, conform Business Insider.

Câteva zile mai târziu, qatarezul a cumpărat mai multe telefoane iPhone 5, pe care le-a aruncat apoi trecătorilor.

Într-o înregistrare mai recentă, excentricul miliardar le-a dăruit un Lamborghini unor tineri pe care abia îi întâlnise.

Filmuleţele au fost vizualizate de peste două milioane de ori, iar Abdel a devenit un star, pe care oamenii îl caută pentru a-i cere favoruri. Povestea miliardarului a apărut şi pe un blog găzduit de Le Monde, site-ul fiind, efectiv, blocat de mesajele a sute de oameni, care îi cereau ajutorul financiar.

Însa cine este acest filantrop? Într-o înregistrare video, filmată de compania de producţie Jisa Media, se spune că este "un miliardar din Qatar care a decis să împartă averea sa uriaşă necunoscuţilor în dificultate". Altfel, luna trecută a fost creată o pagină de Facebook, însă informaţiile de pe ea nu par a fi reale.

×