x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un mort în internet-cafe, ignorat de jucători. Vezi ce juca online şi câte ore au stat ceilalţi jucători alături de decedat

Un mort în internet-cafe, ignorat de jucători. Vezi ce juca online şi câte ore au stat ceilalţi jucători alături de decedat

05 Feb 2012   •   10:52
Un mort în internet-cafe, ignorat de jucători. Vezi ce juca online şi câte ore au stat ceilalţi jucători alături de decedat

Angajatilor unui internet-cafe, din Taipei, le-au trebuit 10 ore, ca sa realizeze ca un client de-al lor este mort in fata calculatorului, conform Sky News.

Cadavrul a fost descoperit, miercuri, cand unul dintre angajati s-a dus sa comunice clientului, deja mort, ca cele 23 de ore pe care le platise se consumasera. Acesta a declarat politistilor ca atunci cand a observat ca barbatul nu mai misca a crezut ca doar adormise.

Politistii sositi la fata locului au ramas dezgustati de indiferenta celorlalti clienti, care mai mult de atat, au dorit sa continue sa joace chiar daca politia ancheta incidentul.

Barbatul, in varsta de 23 de ani, juca "League of Legends", un joc 3D online atunci cand a decedat.
Sesiunile maraton de joc au mai cauzat si alte decese de-a lungul timpului. In 2005 un sud corean a murit jucand 50 de ore "Starcraft" iar in septembrie 2007 un chinez a murit de extenuare dupa 3 zile petrecute in fata calculatorului. In ambele cazuri politia a stabilit ca decesele au survenit din cauza epuizarii.
Intrebat, de jurnalistii de la Taipei Times, profesorul Wang Chin-shou de la Universitatea de Sociologie din Taipei, in legatura cu indiferenta celorlalti jucatori fata de incident, acesta e explicat ca: "Pentru cei care sunt dependenti de jocuri si internet si care petrec multa vreme in violenta din lumea virtuala granita dintre real si virtual se pierde".

×