x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un nou fenomen "Suzanne Boyle": Vocea care a uimit Marea Britanie (VIDEO)

Un nou fenomen "Suzanne Boyle": Vocea care a uimit Marea Britanie (VIDEO)

26 Mar 2012   •   17:59
Un nou fenomen "Suzanne Boyle": Vocea care a uimit Marea Britanie (VIDEO)

O noua voce a uimit Marea Britanie, a ridicat sala in picioare si i-a inchis gura lui Simon Cowell, cel mai de temut membru al juriului de la concursul de talente "Britain's Got Talent".

Jonathan Antoine, un adolescent de 17 ani, s-a prezentat la preselectia noului sezon al emisiunii "Britain's Got Talent", in Manchester, insotit de o colega de scoala, Charlotte Jaconelli, scrie 7sur7.be. Cei doi au venit hotarati sa incante audienta cu piesa "The Prayer", cantata de Celine Dion si Andrea Bocelli. Si au reusit.

In momentul in care au intrat pe scena Simon Cowell, cel mai de temut membru al juriului, nu a ratat momentul unei mici rautati. S-a intors catre o alta membra a juriului, Carmen Electra, si i-a spus: "Si cand credeai ca nu se poate mai rau", facand aluzie la aspectul fizic al lui Jonathan.

Dar adolescentul supraponderal l-a facut insa pe Simon sa-si inghita ironiile in momentul in care a inceput sa cante. Vocea lui a ridicat sala in picioare si pe Simon sa exclame "Uau, Dumnezeule!"

Tanarul n-a vrut insa sa fie comparat cu Suzanne Boyle. "Nu vreau sa fiu catalogat. Ideea participarii la acest concurs nu m-a intimidat prea tare pentru ca am vrut sa le arat cunoscutilor mei ca stiu sa cant. Am vrut sa araz ca o persoana este mai mult decat un corp", a declarat Jonathan, care, in urma unei depresii a parasit scoala la mijlocul lunii octombrie, anul trecut.

Producatorii emisiunii sustin insa ca adolescentul a trecut cu succes toate testele psihologice.

Prestatia lui Jonathan la "Britain's Got Talent"

×