x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un poliţist, sufletul petrecerii la un festival în Marea Britanie (VIDEO)

Un poliţist, sufletul petrecerii la un festival în Marea Britanie (VIDEO)

11 Sep 2011   •   10:10
Un poliţist, sufletul petrecerii la un festival în Marea Britanie (VIDEO)

Respirand prin toti porii morga britanica in stare pura, sobri si implacabili, politistii britanici - Bobbies- impun respect si admiratie, si asta fara ca pe un sold sa se balabaneasca un revolver. si totusi, chiar si ei sunt oameni!

Unul dintre agentii de ordine prezenti la un eveniment muzical desfasurat la Hotting Hill, n-a putut rezista tentatiei de-a se alatura multimii si a dansat de mama focului, clipul postat pe youtube reusind sa-i aduca celebritatea.

Stilul de dans si miscarile agentului de politie Simon Lawrence, in varsta de 50 de ani, a atras atentia tuturor celor veniti la festival, reusind chiar sa atraga atentia si unor domnisoare, care i s-au alaturat timp de cateva minute.
"Sunt oameni care merg la X Factor fiind convinsi ca stiu sp cante. Eu cred ca ma pricep la dans. Intotdeauna dansez la petreceri, desi sotiei nu-i prea place. In tinerete am fost DJ. Este al noualea an cand sunt de paza la festival. Trebuie sa iti dai seama cand te poti relaxa si cand trebuie sa stai de garda. Faptul ca am inceput sa dansez a fost un impuls, nimic planificat. Dupa ce clipul a aparut pe internet, sefii mi-au facut observatie, dar nu au fost rau-voitori. Nu cred ca am facut nimic rau, doar m-am distrat un pic", a declarat politistul.

×
Subiecte în articol: politist dansator