x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un politruc de sector se crede simbol de Paşte!

Un politruc de sector se crede simbol de Paşte!

de Robert Veress    |    15 Apr 2012   •   07:11
Un politruc de sector se crede simbol de Paşte!

Multi dintre conationalii nostri sarbatoresc Pastele, fara a avea habar ce semnifica acesta, dupa cum au demonstrat-o, pentru al doilea an consecutiv, colegii nostri de la PrahovaTV.

E vorba, insa, de persoane cu o educatie precara, ce traiesc la granita dintre umanitate si animalitate.

Iata, insa, ca exista si lideri politici care, trecand de granita nesimtirii comune de a-si face campanie electorala pe teme religioase, dovedesc o crasa incultura, folosindu-se de propria imagine pe post de simbol crestin.

In cursul zilei de sambata, locuitorii sectorului patru au primit in cutiile postale un plic imprimat cu sigla UNPR - formatiunea parlamentara ce-si spune partid, formata din traseisti care s-au desprins din PSD si PNL, pentru a se ralia cauzei presedintelui Basescu, dupa realegerea acestuia, in 2009, sub conducerea "sefului mafiei personale a lui Adrian Nastase", generalul de carton Gabriel Oprea.

Multi au aruncat plicul direct, fara sa-l desfaca. Cei care au avut curiozitatea de a-l desface, au avut de ce se cruci. Plicul contine o felicitare de Paste, care, in loc de un simbol traditional de Paste, contine imaginea presedintelui UNPR Sector 4, Razvan Costache. Acesta candideaza la primaria de sector, in locul lui Piedone si impotriva acestuia, care s-a re-razgandit si se va oferta pe listele USL.

O fi si asta o strategie, sa sochezi substituindu-te iepurasului sau cosului cu oua incondeiate, pretinzand si ca nu o faci cu scop electoral, ci din pura evlavie...

×