x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un puşti de nouă ani a supravieţuit noaptea în pădure, aplicând sfaturi dintr-o emisiune TV

Un puşti de nouă ani a supravieţuit noaptea în pădure, aplicând sfaturi dintr-o emisiune TV

24 Iun 2009   •   00:00

Un băiat de nouă ani din SUA a petrecut 24 de ore într-o pădure supravieţuind datorită sfaturilor învăţate dintr-o emisiune TV despre aventuri în sălbăticie, informează Daily Mail.



Grayson Wynne, în vârstă de 9 ani, s-a pierdut de familia sa în timpul unei excursii cu cortul, în pădurea Ashley, din statul Utah. El a dispărut, sâmbătă după-amiază, fiind căutat toată noaptea de echipele de salvare, ajutate de câini special dresaţi şi de elicoptere.

El şi-a rupt în bucăţi jacheta şi a lăsat fâşii din aceasta în tufişuri şi copaci, pentru a fi găsit de echipele de salvare, după cum învăţase din emisiunea "Man vs Wild", de pe postul Discovery din SUA.

Băiatul şi-a mai amintit şi că, în emisiunea "Man vs Wild", prezentatorul sfătuia ca persoanele obligate să petreacă noaptea în sălbăticie să-şi găsească un adăpost, astfel că el a dormit sub un copac dărâmat.

Echipele de salvare au găsit urmele lăsate de băiat, iar când acesta şi-a dat seama că un elicopter survolează zona în care se află, s-a poziţionat într-un loc neumbrit de copaci şi a fluturat ultima bucată din jacheta sa. Ulterior, doi membri ai echipelor de salvare s-au îndreptat călare spre acel loc şi au recuperat copilul.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea