x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un serviciu privat de ambulanţă promite vindecarea de mahmureală în 45 de minute

Un serviciu privat de ambulanţă promite vindecarea de mahmureală în 45 de minute

20 Apr 2012   •   13:00
Un serviciu privat de ambulanţă promite vindecarea de mahmureală în 45 de minute

Un anestezist a pus la cale un serviciu privat de ambulanta destinat special persoanelor care sufera de mahmureli severe, promitand sa faca sa dispara starea de rau in maximum 45 de minute.

Serviciul functioneaza, momentan, doar in Las Vegas, tarifele variind intre 90 si 150 de dolari. Clientii trebuie doar sa sune la numarul firmei si sa comande o ambulanta.

Mahmureala se vindeca cu ajutorul unei perfuzii, creatorul serviciului, Jason Burke, dand asigurari ca in doar trei sferturi de ora pacientul va fi ca nou.

"O ora sau doua de mahmureala pot parea ca dureaza o vesnicie. Scopul afacerii noastre este sa ajutam oamenii sa isi vada linistiti de vacanta", a declarat Burke.
Firma denumita "Hangover Heaven" (Raiul mahmurilor) vorbeste de un "tratament nou revolutionar", insa criticii spun ca este vorba doar de acelasi tratament pe care oamenii intoxicati grav cu alcool il primesc la spital.

Diferenta este ca tratamentul vine direct la pacient (ambulanta este de fapt un autobuz de lux) iar perfuzia este administrata sub supravegherea anestezistului Burke. Doctorul spune, insa, ca oamenii nu ar trebui sa se culce pe o ureche atunci cand beau.

"Aceasta metoda nu este destinata celor care obisnuiesc sa bea alcool cu furtunul", spune Burke.

Criticii sai, insa, spun ca Burke nu face altceva decat sa incurajeze consumul de alcool, dand drept exemplu mesajele de pe tricoruile pe care "Raiul mahmurilor" le vinde separat de serviciul de trezit din betie.

Tricourile au inscriptionate mesaje precum: "De-as gasi acum si Raiul herpesului" sau "Ma simt exact ca Iisus in dimineata de Paste".

×