x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un singur Mel Gibson, mai multe Oksane...

Un singur Mel Gibson, mai multe Oksane...

16 Apr 2009   •   00:00

Misterioasa tânără despre care presa a scris că ar sta la baza divorţului actorului Mel Gibson, după o căsnicie de 28 de ani, este Oksana Pochepa, o cântăreaţă de numai 24 de ani din Rusia, anunţă cotidianul britanic The Sun.



Oksana a ieşit acum două zile la rampă şi a declarat că îl iubeşte pe Mel Gibson şi speră că dragostea lor este una puternică şi de durată. "Relaţia noastră este una foarte serioasă şi sper să dureze. Suntem doi oameni diferiţi, dar Mel este un bărabat matur care ştie ce vrea de la viaţă. Şi eu la fel", a declarat Oksana Pocheba. Rusoaica a mai dezvăluit că, într-adevăr, ea este misterioasa brunetă ce apărea la începutul anului alături de actor, în pozele publicate de presă. Respectivele fotografii fuseseră făcute pe o plajă din Costa Rica şi au determinat-o pe Robyn Gibson, soţia actorului din „Braveheart", să ceară divorţul.

Tânăra a decis să iasă în faţă după ce presa a speculat că misterioasa cântăreaţă din Rusia care i-a sucit minţile lui Mel Gibson ar fi Oksana Kolesnikova, o pianisă de 31 de ani, tot rusoaică. Aceasta este, însă, căsătorită, şi a negat orice relaţie cu actorul american: "Este o greşeală. N-am nicio relaţie cu Mel Gibson. Sunt foarte supărată. Singura explicaţie ar fi că s-a făcut o confuzie din cauza numelui Oksana, care este foarte popular în Rusia".

Ieri, însă, presa a speculat o altă Oksana ca fiind iubita lui Mel Gibson. Cotidianul rus Komsomolskaya Pravda a dezvăluit că adevărata iubită a lui mel Gibson se numeşte Oksana Grigorieva, de 38 de ani, fosta parteneră a lui Timothy Dalton. Grigorieva este o cântăreaţă născută în Rusia, care s-a despărţit de actorul american acum doi ani. Cei doi au un fiu, Thomas.

Mel Gibon a fost căsătorit timp de aproape 29 de ani cu Robyn şi au împreună şapte copii. Trei dintre ei sunt mai mari decât Oksana Pochepa, iar unul are aceeaşi vârstă cu tânăra rusoaică.

×
Subiecte în articol: magazin gibson mel gibson oksana