x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un şoricel, pus la colţ de o pisică. Fuge, aşteaptă ca mâţa să se plictisească şi să plece sau devine "masa de prânz" a felinei?

Un şoricel, pus la colţ de o pisică. Fuge, aşteaptă ca mâţa să se plictisească şi să plece sau devine "masa de prânz" a felinei?

21 Iul 2012   •   10:33
Un şoricel, pus la colţ de o pisică. Fuge, aşteaptă ca mâţa să se plictisească şi să plece sau devine "masa de prânz" a felinei?

Prins in coltul de la pervazul ferestrei de la baie, un soricel trebuie sa gandeasca. Repede. Optiunile lui sunt foarte, foarte limitate. Ar trebui s-o zbugheasca rapid prin fata pisicii care se afla la cativa centimetri distanta? Sa astepte pana ce felina se plictiseste si pleaca? Sau sa-si accepte soarta si sa devina masa de pranz a pisicii?


Un utilizator, cunoscut drept Max422, a postat fotografia pe site-ul Imgur, scrie Daily Mail. Nu se stie unde a fost realizata, ci doar ca povestea a avut un final fericit - cel putin pentru soricel. Acesta a reusit sa scape din colt si s-a ascuns intr-un dulap unde pisica nu a mai putut intra. In cele din urma, felina si-a pierdut rabdarea si a plecat, scrie Max422, care precizeaza ca i-a dat drumul, apoi, soricelului din casa.

×