x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un texan a avut parte de coșmarul oricărui bărbat. Cum a reacționat americanul

Un texan a avut parte de coșmarul oricărui bărbat. Cum a reacționat americanul

26 Apr 2017   •   15:10
Un texan a avut parte de coșmarul oricărui bărbat. Cum a reacționat americanul

Duston Holloway, un texan în vâstă de 23 de ani, a descoperit ceea este coșmarul fiecărui bărbat. Într-o seară când s-a întors acasă a găsit-o pe iubita lui dormind în pat cu un alt bărbat.

În mod normal este greu să îți păstrezi sângele rece în astfel de momente. Cu toate acestea, după un moment de ezitare, Holloway a scos telefonul mobil și și-a făcut selfieuri cu cei doi dormind duși în patul lui.

Bărbatul a declarat pentru The Sun că întâi i-a venit să-i dea o mamă de bătaie bărbatului dar s-a răzgândit și a făcut pozele.

Holloway a urcat pozele pe Facebook însoțite de comentariul: ”Acel moment când te întorci acasă și descoperi că femeia ta este în pat cu alt bărbat. Bărbații buni merită femei bune”.

Pe contul său de Facebook, bărbatul a primit nenumărate mesaje de susținere din lumea întreagă, cei mai mult felicitîndu-l că a procedat în acest fel. ”Am avut inima frântă după acest moment, însă cu ajutorul susținerii familiei am reușit să depășesc durerea. Am fost uimit de numărul mesajelor de susținere și felicitări venite din lumea întreagă. Vreau să mulțimesc fiecăruia dintre voi pentru vorbele bune, ” a spus texanul pe contul său de Facebook

×
Subiecte în articol: facebook