x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un VJ la ştirile GSP TV

Un VJ la ştirile GSP TV

de Adriana Paduraru Vaduva    |    07 Mai 2010   •   00:00
Un VJ la ştirile GSP TV
Sursa foto: /GSP

Începând de luni, 10 mai, echipei ştirilor GSP TV i se alătură o nouă prezentatoare: Bianca Voicu, fost VJ la Music Channel. Trecerea de la muzică la sport nu va fi foarte grea, mai ales că în fotbalul românesc sunt destule meciuri cu cântec.

Deşi are numai 23 de ani, Bianca se poate lăuda că are o experienţă bogată în televiziune. După ce a debutat ca reporter, mai bine de un an a fost VJ. În acest timp, Bianca a muncit din greu, realizând peste 120 de interviuri cu personalităţi din lumea muzicii, dar nu numai, pe lunga ei listă de intervievaţi celebri aflându-se şi Gică Hagi.

PATINAJ ARTISTIC
Pasionată de tot ce înseamnă muncă în televiziune, atât în spatele, cât şi în faţa camerelor, noua ştiristă GSP TV spune că a încercat şi câteva sporturi. Dar preferă totuşi să le urmărească la televizor. Printre cele mai îndrăgite sporturi, Bianca aminteşte de patinajul artistic, de care mărturiseşte că nu se satură niciodată.

În altă ordine de idei, vedeta GSP TV iubeşte poezia, portretistica, filmele şi... mâncarea chinezească, însă cel mai mult îi place să-şi petreacă timpul alături de prieteni şi de cei dragi. La capitolul "dragi", un loc fruntaş îl ocupă şi căţelul ei, un bichon havanez pe nume Paco. "Cel mai scump căţel din lume... pentru că e al meu!", argumentează Bianca.

×
Subiecte în articol: vedete