x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Unde este Mr Perfect?

Unde este Mr Perfect?

de Sebastian S. Eduard    |    14 Oct 2005   •   00:00
Unde este Mr Perfect?
CARTE
Cum sa-ti gasesti un sot dupa 35 de ani... Rezultatul, in 12-18 luni

Colectia "Familai la Curtea Veche" vine cu un titlu care spune totul: "Cum sa-ti gasesti un sot dupa 35 de ani". Autoarea, Rachel Greenwald, ni se spune, are un MBA la Facultatea de Business de la Harvard si un BA in psihologie la Colegiul Wellesley. A predat cursuri in toata tara pe tema "Cum sa-ti gasesti un sot dupa 35 de ani" si are cliente pretutindeni. Spre binele acestor cliente, este casatorita.

PROGRAM. Daca ai in jur de 35 de ani si-ti doresti sa te casatoresti, acest program e solutia ta. Poate ai incercat sa faci terapie, ca sa scapi de blocaje sau de tipare comportamentale ineficiente, poate ai incercat magia sau rugaciunea, poate ai avut experiente nefericite sau ai fost prea preocupata de cariera.

MOTIVATIE. Nu conteaza cum ai ajuns in aceasta situatie, conteaza ca acum esti singura si, cel mai important lucru, este ca nu vrei sa ramai asa. Autoarea cartii si-a gasit partenerul dorit aplicand cunostintele profesionale dobandite la Harvard intr-un program MBA. Fericitul rezultat a determinat-o sa conceapa o strategie speciala pe care au testat-o cu succes mii de femei. Cei 15 pasi ai programului se bazeaza pe legile marketingului si managementului. Aplicarea sa cere multa hotarare si implica actiune, termene, angajamente, sacrificii si reguli, de aceea autoarea il recomanda in special femeilor mature. Si, ca orice strategie bine conceputa si amplu verificata, programul garanteaza celor care-l vor folosi ca vor imbraca rochia de mireasa in 12-18 luni de la punerea sa in practica. Succes!

Marketing


Una peste alta, cartea este serioasa si profunda, iar folosirea tehnicilor de marketing poate fi o garantie. Iata numai cateva dintre pasii pe care ii poti urma - tot atatea capitole importante: Ambalajul: creeaza-ti cea mai buna infatisare, Extinderea pietei: vizeaza cat mai multe categorii, Crearea marcii: identifica ce anume te face diferita, Publicitatea: promoveaza-ti marca personala, Marketingul pe Internet: fii eficienta etc.

SEMNALE EDITORIALE
Regina damnatilor
EDITURA RAO. Cronicile vampirilor continua. Dupa "Interviu cu un vampir" si "Vampirul Lestat", "Regina damnatilor" este al treilea volum din ciclul "Cronicile vampirilor" - aceasta stranie imbinare de arhaitate aristocratica si de modernitate de ultima ora. Dupa sase mii de ani de liniste infioratoare, Akasha, mama tuturor vampirilor si Regina damnatilor, se ridica din somn ca sa dezlantuie puterile intunericului. Iar cel care va trebui sa lupte impotriva ei este Lestat - cel mai salbatic vampir.


Domnul Gallet a decedat
EDITURA POLIROM. Seria "Maigret" continua. Intr-un hotel din Sancerre, Emile Gallet a fost ucis, in timp ce sotia lui il credea la Rouen, exercitandu-si meseria de comis-voiajor. Maigret isi incepe ancheta si descopera ca, in ziua crimei, Gallet a avut mai multe altercatii insa nici una dintre acele persoane n-ar fi putut sa-l ucida. In realitate, Gallet nu mai era comis-voiajor de optsprezece ani; traia din extorcarea de bani de la legitimistii care doreau revenirea Bourbonilor pe tronul Frantei.


Relatiile publice
EDITURA TRITONIC. Cartea lui Remus Pricopie, lector universitar la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" este o trecere in revista a celor mai importante momente si persoane in dezvoltarea teoretica a domeniului, asezarea reperelor pentru intelegerea mecanismelor institutionale proprii relatiilor publice si identificarea tendintelor de evolutie din Romania si din lume. Este o lucrare academica de sinteza si anvergura enciclopedica asupra unui domeniu fundamental al comunicarii - cel al sistemului de relatii publice.


Noile maladii ale sufletului
EDITURA TREI. Practica psihanalitica recenta descopera "noi pacienti". Dincolo de aparentele clasice, isterie sau nevroza obsesionala, ranile narcisice, riscurile psihozei, simptomele psihosomatice indica toate o deosebita dificultate de a reprezenta. Spatiul psihic, camera aceasta obscura a identitatii noastre in care se reflecta totodata blazarea, bucuria si libertatea omului occidental, este oare pe cale sa dispara? Ansamblul acesta de studii, semnate de Julia Kristeva, ridica o intrebare alarmanta.


×