x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Unui chinez i s-a părut că un compatriot sinucigaş stă prea mult până să sară de pe pod şi l-a împins el însuşi în gol

Unui chinez i s-a părut că un compatriot sinucigaş stă prea mult până să sară de pe pod şi l-a împins el însuşi în gol

24 Mai 2009   •   00:00

Lian Jiansheng, un chinez în vârstă de 66 de ani, a considerat că un compatriot al său, care dorea să se sinucidă aruncându-se de pe un pod, aşteaptă prea mult pentru a comite acest gest, aşa că s-a decis să-l împingă el însuşi de pe pod, informează agenţia Xinhua, citată ziarul olandez Telegraaf.

Lian Jiansheng nu a mai putut suporta să vadă cum compatriotul sinucigaş ţinea pe loc circulaţia pe podul Haizhu, din oraşul Huangzhou din sudul Chinei. Lian s-a oferit să discute cu victima disperată, însă nu a primit acceptul poliţiei. El s-a urcat totuşi pe pod şi l-a împins pe compatriot în gol.

În momentul arestării sale de către poliţie, Lian a declarat că oameni precum sinucigaşul nu au curajul să se omoare ci doresc doar să atragă atenţia majorităţii asupra problemelor lor. Lian l-a calificat pe sinucigaş drept 'egoist' pentru faptul că stătea de ore întregi pe pod fără să se arunce.

Sinucigaşul a căzut pe o saltea gonflabilă plasată de autorităţi sub pod şi a fost rănit. El dorea să-şi ia viaţa, se pare, din cauza unor probleme cu banii.

Agerpres

×
Subiecte în articol: lumea