x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Unul dintre cele mai bine păzite secrete ale cuplului Pitt - Jolie a fost dezvăluit şi face deliciul presei tabloide

Unul dintre cele mai bine păzite secrete ale cuplului Pitt - Jolie a fost dezvăluit şi face deliciul presei tabloide

07 Sep 2012   •   13:31
Unul dintre cele mai bine păzite secrete ale cuplului Pitt - Jolie a fost dezvăluit şi face deliciul presei tabloide

The Sun a aflat numele cu care se alinta Angelina Jolie si Brad Pitt. Potrivit contactmusic.com, cele doua vedete americane nu ezita sa foloseasca aceste nume atunci cand se cazeaza, in secret, la diverse hoteluri.

Angelina il alinta pe Brad Pitt cu porecla "Kitty", iar actorul ii spune logodnicei lui "Miffy".

"Brad si Angelina sunt foarte dragastosi unul cu celalalt si nu le pasa atunci cand cineva din jur ii aude cum isi vorbesc", a declarat o sursa citata de The Sun.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

La randul ei, Angelina Jolie a fost casatorita cu Jonny Lee Miller intre anii 1996 si 1999 si cu Billy Bob Thornton intre anii 2000 si 2003.

×
Subiecte în articol: angelina jolie brad pitt nume alint