x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vă rog, prezentaţi actele la control!

Vă rog, prezentaţi actele la control!

de Adriana V. Paduraru    |    24 Apr 2008   •   00:00
Vă rog, prezentaţi actele la control!

Vizitatorii Parcului Naţional Serengeti din Hodenhagen (nord-vestul Germaniei) au fost “verificaţi” de o… girafă. Foarte meticuloasă, aceasta s-a aplecat la geamul automobilului, părînd a spune: “Actele la control, vă rog!”.

Vizitatorii Parcului Naţional Serengeti din Hodenhagen (nord-vestul Germaniei) au fost “verificaţi” de o… girafă. Foarte meticuloasă, aceasta s-a aplecat la geamul automobilului, părînd a spune: “Actele la control, vă rog!”.
Dispus pe o suprafaţă de 110 hectare, Tierland (zona animalelor) adăposteşte aproximativ 1.500 de animale. Pe lîngă Tierland, Serengeti mai cuprinde Wasserland (zona apelor) şi Affenland (zona maimuţelor).

 

Brazilia - Preotzburător, dat dispărut

Un preot care s-a ridicat în aer cu ajutorul a sute de baloane cu heliu a fost dat dispărut în Brazilia, relatează Rompres. Bărbatul este acum căutat cu elicoptere şi bărci de salvare, în regiunea în care a dispărut, pe coasta din Santa Catarina. Adelir Antonio de Carli a “decolat” cu prilejul unei petreceri cu baloane, purtând o cască, un costum termal şi o paraşută. El a fost dat dispărut opt ore mai tîrziu. Preotul în vîrstă de 41 de ani a dorit să doboare recordul de 19 ore pentru cea mai lungă perioadă petrecută în aer cu ajutorul baloanelor, în ideea de a strînge bani pentru un popas spiritual dedicat camionagiilor.

 

Deutsche Bank - Prostituatele nu se mai decontează

Cea mai mare bancă din Germania, Deutsche Bank, a emis o directivă prin care directorii executivi au fost anunţaţi că vizitele la bordel şi abonamentele la posturile tv cu filme porno nu vor mai fi trecute pe lista de cheltuieli de serviciu. “Deutsche Bank nu aprobă distracţiile cu conotaţii sexuale, iar cheltuielile legate de acestea nu vor fi decontate”, se precizează în document, care a ajuns prin surse anonime la ziarul local Spiegel. Directiva le cere angajaţilor să nu mai folosească cardurile de credit ale băncii pentru cheltuieli care nu au legătură cu serviciul, informează Rompres.

 

Jaf - I-au furat casa de două etaje

Un bărbat din Rusia a avut surpriza să afle la întoarcerea din concediu că nu mai are casă. Iuri Konstantinov (50 de ani) a plecat în vizită la rude, iar cînd s-a întors a constatat cu stupoare că locuinţa (o casă cu două etaje din care a mai rămas doar fundaţia) i-a fost demontată cărămidă cu cărămidă. Toate bunurile, mobila, aparatura electronică, termopanele, cărămida fuseseră vîndute, informează Ananova. În urma cercetărilor, s-a descoperit că hoţul era un vecin.

 

Act obscene - Fără chiloţi la supermarket

Un italian a fost acuzat de comiterea unui act obscen în public, după ce i s-au rupt pantalonii în fund într-un supermarket. Bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, s-a aplecat să ia un produs din raft, moment în care cusătura pantalonilor a cedat şi, cum nu purta chiloţi, fundul său a oripilat două cumpărătoare. Indignate acestea au anunţat poliţia, italianul fiind arestat pentru comiterea unui act obscen în public. În apărarea sa bărbatul a explicat că îi este foarte greu să-şi găsească chiloţi din cauza faptului că este obez, iar vizita la supermarket era tocmai pentru a-şi achiziţiona lenjerie pe măsură. Judecătorul unui tribunal din Gallarate l-a găsit nevinovat.

 

×
Subiecte în articol: magazin