x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Varza de Bruxelles, "legumă a diavolului"

Varza de Bruxelles, "legumă a diavolului"

17 Iun 2009   •   00:00

Un comandant al Marinei britanice a interzis consumul verzei de Bruxelles, "leguma diavolului", la bordul navelor sale de război, relatează, miercuri, cotidianul Daily Telegraph, citat de AFP.



Comandantul Wayne Keble a afirmat că a declarat război acestei legume pentru că o "detestă" şi nu pentru că riscă să provoace flatulaţii celor 390 de membri ai echipajului de pe vasul Bulwark.

Întrebat dacă a interzis şi consumul cartofilor prăjiţi la bord, din motive de sănătate, el a negat. "Singurul lucru pe care l-am interzis la bord este varza de Bruxelles. Este leguma diavolului şi singurul lucru care nu îmi place şi pe care îl detest", a spus comandantul.

Potrivit Marinei Regale şi Ministerului Apărării, această interdicţie nu se referă decât la masa comandantului. O sursă de la bordul navei Bulwark a declarat însă că varza de Bruxelles este interzisă pe toată nava-amfibie de luptă.

"Interdicţia nu este o glumă (...). Ministerul Apărării poate să spună ce vrea, dar comandantul Keble comandă vasul şi el a interzis categoric varza de Bruxelles", a adăugat aceeaşi sursă.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea