x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Dobro da "7 bAni de-acasa"

Vedete - Dobro da "7 bAni de-acasa"

de Adrian Vaduva    |    30 Iun 2006   •   00:00
Vedete - Dobro da "7 bAni de-acasa"

Despre omul de radio Mihai Dobrovolschi s-a vorbit mereu ca despre un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Nu acelasi lucru s-a spus insa si despre omul de televiziune Mihai Dobrovolschi.

Cea mai frecventa critica era legata de faptul ca Dobro n-a moderat vreo emisiune incepand de la zero. Atat "Marca inregistrata", cat si "Da sau nu" aveau deja un public fidel in momentul in care au fost preluate de vedeta Radio Guerrilla. Ba mai mult, s-a spus ca formatul emisiunii de la Prima TV nu i se potriveste deloc, intrucat Dobrovolschi are o personalitate mult prea puternica, eclipsandu-i astfel pe concurenti, in loc sa-i puna in valoare. Iar cu aceasta ultima afirmatie inclusiv el este de acord: "It’s true". Insa nu i-a fost teama cand a preluat o emisiune al carei fost prezentator, Virgil Iantu, aproape ca se confunda cu "Da sau nu". "De noua ani eu tot apar intr-un public sau altul (tv sau de radio), asa ca nu ma mai gandesc daca lumea ma place sau nu. Eu stiu aproape statistic ce fel de oameni ma apreciaza si cam care este numarul lor. Din fericire, n-am avut de interpretat nici un rol, asa ca cine ma place ma place pe mine insumi si nu un anumit personaj. Atunci cand am ales sa prezint aceasta emisiune am facut niste calcule care tineau de anumite segmente demografice pe care eu am vrut sa le ating, dar si de partea financiara. Una peste alta, consider ca a fost o mutare ok", ne-a declarat Dobro.

POLITETE. Din aceasta vara, Mihai va avea parte de o emisiune asa cum visa. Este vorba despre "7 bAni de-acasa", un show care testeaza taria de caracter a concurentilor. Daca persoana reuseste sa treaca peste stresul provocat de actorii emisiunii, pusi s-o enerveze, si ramane politicos, se alege cu 350 RON. "Este o emisiune putin cretinuta, dar care mie imi place foarte tare. Aici interpretez un personaj, politic cop, care premiaza oamenii politicosi. Ma refer la cei care nu se enerveaza cand sunt pusi in situatii-limita. Exista si un personaj negativ, omul negru, ce face rautati pe strada. Cu alte cuvinte, exista politistul bun - politistul rau", ne-a povestit vedeta Prima TV.

×