x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Ma cheama Luca..

Vedete - Ma cheama Luca..

de Adriana V. Paduraru    |    02 Feb 2007   •   00:00
Vedete - Ma cheama Luca..

. ...Adrian Luca si ma trezesc "dimineata devreme"

...Adrian Luca si ma trezesc "dimineata devreme"

Cu Adi Luca va intalniti in fiecare dimineata la matinalul Antenei 1. Prezinta rubrica Meteo. Despre el, Adrian spune ca este un om normal. "Poate un pic mai ambitios, un pic agitat, un pic mai colorat, un pic mai cu capul in nori, un pic mai visator. Cate un pic din fiecare...". Dupa ce a fost "ochit" la Antena 3, Dan Capatos si Cristina Cioran au hotarat ca este bine sa se alature echipei lor. Asa a ajuns la "Dimineata devreme". "Fiecare dintre noi patru cred ca are cel putin un lucru care lipseste celorlalti. Cred ca ne completam intr-un fel. Corespondenta mea in emisiune este Cristinica de la Horoscop", spune Adi.

PASIUNI. Dupa atatia ani de radio, nu se putea ca vedetei Antenei 1 sa nu-i placa muzica: "Este cea mai mare pasiune a mea". In rest, ii place sa se plimbe, sa citeasca, sa sofeze, sa cunoasca oameni si sa se bucure de oameni. "Atunci cand ploua imi place sa conduc. Atunci cand e soare, imi place sa merg pe jos. In rest, scriu mailuri. Raspund tuturor mailurilor pe care le primesc de la telespectatori", explica Adrian Luca.

VIITOR. Cand lucra in radio, isi dorea sa apara la televiziune sau... sa inregistreze o melodie pe care sa o dea pe post. Spune ca n-are voce, asa ca a optat pentru "sticla": "Orice om de radio isi doreste sa apara la televizor sau sa cante o melodie si apoi sa zica pe post, intr-o interventie: «Acum urmez eu!». Atunci cand ma voi fi plictisit de televiziune, probabil ca ma voi intoarce la radio. Nu se uita niciodata prima dragoste. Pana atunci, as mai avea cateva lucruri de facut aici..."

"Sunt un om normal. Poate un pic mai ambitios, un pic agitat, un pic mai colorat, un pic mai cu capul in nori, un pic mai visator"

"Orice om de radio isi doreste sa apara la televizor sau sa cante o melodie si apoi sa zica pe post, intr-o interventie: «Acum urmez eu!»"
×