x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedetele asteapta Anul Nou

Vedetele asteapta Anul Nou

de Adrian Vaduva    |    29 Dec 2005   •   00:00
Vedetele asteapta Anul Nou
MONDEN
Ce-si doresc starurile autohtone in 2006

Oricine spera ca anul care vine sa se dovedeasca a fi mai norocos, mai bun, cu mai multe impliniri. Am fost curiosi sa vedem ce-si doresc vedetele noastre sa le aduca 2006.

Dana Nalbaru ar vrea ca anul care vine sa fie mai bun din punct de vedere profesional. "In primul rand, as vrea sa fiu sanatoasa. In al doilea rand, as vrea sa-mi mearga mai bine profesional decat anul trecut", ne-a dezvaluit fosta componenta a trupei Hi-Q. De asemenea, cantareata a mai declarat ca s-ar bucura foarte mult daca anul viitor va fi mamica. "Daca vrea Dumnezeu, am fi extraordinar de fericiti daca vom avea un bebelus. Insa nu vreau sa fie ceva programat", a incheiat Nalbaru.

BEBE. Jumatatea blonda a trupei Class, Mihaela Cernea, spera ca anul 2006 sa se dovedeasca a fi mai bogat din toate punctele de vedere. "Alaturi de fiul meu il astept pe Mos Craciun, care sa-mi aduca jucarii cat mai multe. Si, daca se poate, mi-as dori si o saniuta pentru bebelusul meu. Pentru mine personal as vrea o pereche de bocanci pentru scena. Iar in anul urmator as vrea mai multe concerte, trei videoclipuri noi, precum si un album nou", ne-a marturisit Mihaela. Insa dorintele cantaretei nu se opresc aici. Ea si-ar mai dori o excursie intr-o insula exotica si, daca s-ar putea, o vila.

Bodo, vocalistul de la Proconsul, nu-si doreste foarte multe in 2006: sanatate pentru el si pentru cei dragi. "Si, daca vrea Domnul, mi-as dori ca anul viitor familia Marin sa se mareasca", ne-a dezvaluit ginerele presedintelui.

D’ale COPIILOR
Ce este tristetea? Tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult. ( C.S. 7 ani)

De ce se pun potcoave la cai? La cal se pune potcoave sa nu cada calul pe spate, atunci cand pune frana calul se intepeneste in potcoave. (S. V. 9 ani)

Ce inseamna cuvantul "modern"? Modern e cand vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani. (G.H. 7 ani)

Cum se face parfumul? Parfumul se face din apa, dop si din parfum. (L.M. 5 ani)

Ce este timpul? Timpul este o vreme care trece tot timpul. (R.T. 5 ani)
×
Subiecte în articol: anul