x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vezi cum arată pretinsa mamă a copilului vedetei pop Justin Bieber (GALERIE FOTO)

Vezi cum arată pretinsa mamă a copilului vedetei pop Justin Bieber (GALERIE FOTO)

02 Noi 2011   •   21:00
Vezi cum arată pretinsa mamă a copilului vedetei pop Justin Bieber (GALERIE FOTO)

Mariah Yeater, o californianca in varsta de 20 de ani, pretinde ca vedeta pop Justin Bieber este tatal copilului sau, nascut in urma cu trei luni. Tanara pretinde ca actul sexual in urma caruia a ramas insarcinata a avut loc la sfarsitul lunii octombrie, anul trecut, cu prilejul unui concer sustinut de Bieber la Stapples Center din Los Angeles.

Mariah a mai declarat in tabloidele de peste Ocean ca vedeta, pe atunci in varsta de 16 ani, era virgin si ca a fost adusa in culise de unul dintre bodyguarzi. “Eram mai multe fete, dar Justin m-a ales pe mine. Mi-a propus sa mergem intr-un separeu, iar atractia a fost evidenta din partea amandurora. M-a rugat doar sa am rabdare cu el, pentru ca nu a mai facut-o niciodata. Nu cred ca actul sexual a durat mai mult de 30 de secunde', a declarat Yeates in tabloidul american Star, conform Daily Mail.

Lasand la aprecierea dumneavoastra sa apreciati gusturile pustiului canadian care a innebunit adolescentele din lumea intreaga, trebuie spus ca fanii lui Justin, uluiti la aflarea acestei vesti, au proferat deja amenintari cu moartea la adresa lui Mariah, care a declarat ca se gandeste sa ceara protectia politiei.

Californianca a angajat deja doi avocati care vor solicita stabilirea paternitatii, in timp ce aparatorii vedetei spun ca nici nu se pune problema ca Justin sa ofere o mostra ADN, considerand acuzatiile la adresa clientului lor drept “malitioase si nefondate'.

×