x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vezi cum arată una dintre nurorile lui Gaddafi (GALERIE FOTO)

Vezi cum arată una dintre nurorile lui Gaddafi (GALERIE FOTO)

12 Oct 2011   •   17:58
Vezi cum arată una dintre nurorile lui Gaddafi (GALERIE FOTO)

Fotografii picante infatisand-o pe Aline Skaff, sotia libiana a unuia dintre fiii lui Gaddafi, Hannibal, in varsta de 36 de ani, au fost gasite pe un laptop intrat in posesia rebelilor libieni.

Fost model pentru lenjerie intima, Aline este surprinsa in ipostaze cel putin picante, in camere de hotel, pe iahturi ori pe pajisti, majoritatea fotografiilor fiind facute in timpul vacantelor petrecute de acestia in Egipt, la Sharm el-Sheikh.

Conform Daily Mail, Hannibal Gaddafi si Aline Skaff nu sunt pentru prima oara in atentia presei. In 2008, cei doi au fost la un pas de a provoca un incident diplomatic intre Elvetia si Libia, dupa ce au batut doi chelneri intr-un hotel de lux din Geneva, iar la Paris fiul fostului dictator a fost amendat cu 500 de euro dupa ce a batut-o pe Aline, care pe vremea aceea ii era logoidnica. nu este straina de bliturile aparatelor de fotografiat. A fost model pentru lenjerie.

Despre Hannibal Gaddafi si Aline Skaff se crede ca au reusit sa se refugieze in Algeria dupa caderea capitalei libiene, alaturi de sotia lui Gaddafi, Safiya, si alti doi copii ai acestuia, Mohammed si Aisha.



×
Subiecte în articol: fotografii aline skaff hannibal gaddafi