x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vezi prima fotografie cu Angelina Jolie promovând brandul Louis Vuitton!.

Vezi prima fotografie cu Angelina Jolie promovând brandul Louis Vuitton!.

14 Iun 2011   •   09:02
Vezi prima fotografie cu Angelina Jolie promovând brandul Louis Vuitton!.

Angelina Jolie este vazuta foarte des purtand creatii Louis Vuitton. Acum, ea este si ambasadorul acestui brand, pozand campania 'Core Values' (valori de suflet n.r.) cu picioarele goale pe o barca traditionala intr-o provincie din Cambodgia.

Fotografia de mai sus, realizata de celebra Annie Leibovitz, este prima din seria 'Core Values', in care vor fi reprezentate calatoriile si trairile personale ale Angelinei. 'Oamenii nu sunt obilnuiti sa o vada pe Angelina asa. Acest mesaj pe care il oferim prin calatoriile personale este fundamental pentru brand. Campania este despre o persoana speciala si p calatorie la fel de speciala', a declarat videpresedintele companiei Louis Vuitton, Pietro Beccari, citat de Daily Mail. In fotografie, Angelina poarta propriile haine si un model de geanta personalizat pentru ea in urma cu ceva vreme, care nu mai exista pe piata.

Angie nu este prima celebritate care colaboreaza cu Louis Vuitton in cadrul acestei campanii. Pentru 'Core Values' au mai pozat, printre altii, Bono si Mihail Gorbaciov, iar Madonna, Jennifer Lopez si Scarlett Johansson au fost, la randul lor, ambasadori ai ceelebrului brand.

×