x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Viaţa mea sunt copiii mici"

"Viaţa mea sunt copiii mici"

de Roxana Ioana Ancuta    |    10 Iul 2009   •   00:00
"Viaţa mea sunt copiii mici"

Anca Neacşu, o dădacă super sexy, prezintă "Criza de râs"



Din patru iulie, Antena 1 îşi răs­faţă telespectatorii cu emisiunea de divertisment "Criza de râs", un reme­diu pentru buna dispoziţie din fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:30. Prezentat de Anca Neacşu şi Mircea N. Stoian, show-ul trece în revistă cele mai savuroase momente din ul­ti­­mii 15 ani ai Antenei 1, iar unele dintre ele sunt chiar imagini inedite atât din timpul transmisiilor, cât şi din culise, filmări care nu au mai fost făcute publice până acum.

PRĂPĂSTIOASĂ. Dar cum a ajuns Anca Neacşu să prezinte această emisiune împreună cu Mircea N. Stoian?

"O s-o iau cu începutul... Aşadar, eram într-un supermarket - trebuie să menţionez faptul că veştile bune mie-mi vin numai când sunt la dentist sau prin oraş, cu vreo treabă. Prin urmare, eram într-un supermarket cu nepoţica mea de şase luni, când îmi sună telefonul. Fiind echipa care face farse, m-am gândit că poate o să pic, din nou, victima lor.

Însă, nu. Ei m-au chemat la un casting, pentru o emisiune de vară". Chiar dacă Anca a fost reticentă vi­zavi de această propunere, şi asta din cauză că, din start, s-a gândit că nu are nici o şansă, până la urmă s-a prezentat la casting şi... bine a făcut, pentru că ea a fost aleasa.  "Am ajuns acasă, destul de dezamăgită, pentru că eram convinsă că nu o să iau castingul, dar după câteva zile, mă sună şi-mi dau vestea cea bună - de data asta, eram acasă, în pat, şi mă uitam la televizor. «Băi, sunteţi nebuni?, le zic. Nu-mi venea să cred.»" În noaptea dinaintea filmării primei emisiuni, Anca n-a reuşit să pună geană peste geană, de emoţii. Dar... totul a fost bine.

VREA MULŢI COPII. În rest, fosta componentă a trupei ASIA se ocupă, în continuare, de muzică, altături de altă componentă a trupei ASIA, Iana. Cum s-ar spune, prima venită şi ultima venită în trupa care a făcut furori la vremea sa sunt de nici doi ani, "Ladies".

Şi pentru că, nici căsătorită nu este, nici prieten nu are, Anca, până o să devină şi ea mămică, este deocamdată dădacă pentru nepoţica sa. "Viaţa mea sunt copiii mici. Când eram la Tulcea, am crescut tot cartierul. Toţi bebeluşii, eu i-am crescut. Sunt viaţa mea. De când aştept să se căsătorească fratele şi să aibă un copil. Timpul meu liber aproape că mi-l petrec numai cu nepoţica mea. Sunt disperată după ea şi... uite... îmi poartă noroc".

×
Subiecte în articol: vedete