x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIATA PE MARTE! Dovada: Cine a fost fotografiat MESTERIND la roverul Curiosity! (FOTO)

VIATA PE MARTE! Dovada: Cine a fost fotografiat MESTERIND la roverul Curiosity! (FOTO)

24 Ian 2015   •   17:46
VIATA PE MARTE! Dovada: Cine a fost fotografiat MESTERIND la roverul Curiosity! (FOTO)
Fotografie NASA

Senzational! Exista viata pe Marte!
Asta si-au spus toti vanatorii de extraterestri din lumea intreaga atunci cand au dat cu ochii de o fotografie publicata chiar de NASA in care, spun ei, apare un umanoid surubaind de zor la roverul trimis chiar de agentia spatiala sa exploreze solul martian.

Pana la urma, daca stai sa privesti fotografia, umbrele proiectate pe sol par a infatisa un tablou in care o persoana echipata intr-un costum spatial, dotat si cu rezervor de aer mestereste la roverul Curiosity,
Si mai interesant este faptul ca persoana respectiva nu poarta CASCA, putandu-se remarca chiar si parul tuns scurt!

Gary McKinnon, un hacker care risca extradarea in SUA, dupa comiterea celui mai mare atac cibernetic din istorie executat asupra unei retele militare americane, in 2002, duce teoria conspiratiei merge si mai departe pretinzand ca detine dovezi despre existenta a cel putin 30 de ofiteri non-terestri, aflati in solda armatei americane.

“Am reusit sa capat acces la mai multe documente secrete ale US Air Force. Unul dintre ele, un fisier Excel, intitulat “Ofiteri non-terestri”, continea o lista de personal. De asemenea, erau prezentate mai multe informatii despre transferurile de marfuri intre nave al caror nume nu figureaza in nicio arhiva a armatei”, a declarat hacker-ul pentru Wired Magazine.

Nigel Watson, autorul cartii de capatai a cautatorilor de extraterestri – UFO Investigation Manual, spune ca noile fotografii vin in sprijinul afirmatiilor facute de “Jackie”, un fost angajat NASA, care declarase ca a vazut mai multi barbati in costume facandu-si de lucru pe langa Viking Explorer – o precedenta misiune spatiala americana care a explorat planeta Marte.
“Noua imagine este cu adevarat surprinzatoare pentru ca persoana respectiva pare sa nu poarte o casca de protectie, o idee total nepotrivita daca s-ar gasi cumva pe suprafata martiana”

Despre Marte, conspirationistii spun ca este mult mai pretabila vietii decat lasa sa se inteleaga oamenii de stiinta si ca exista un complot la nivel planetar care ascunde faptul ca exista baze pe Marte dar si pe celelalte planete ale Sistemului Solar.


Cititi si:
Internetul a DESCIFRAT un MISTER vechi de câteva decenii! MESAJUL INCREDIBIL lăsat de o bunică nepoţilor ei, înainte să moară

DUSMANII, FARA NUMAR! Site de MANELE, atacat de hackerii Statului Islamic! :)

Un elev AUTIST a primit un EMAIL FALS de la poliţie, care-l avertiza că a accesat site-uri ilegale. Ce a urmat e HALUCINANT
 
Ce se întâmplă cu SUFLETUL OMULUI după moarte. Concluzia FABULOASĂ la care au ajuns doi cercetători americani (VIDEO)

Un tânăr cade de pe motocicletă şi aterizează pe UNUL DINTRE CEI MAI VENINOŞI ŞERPI din lume! Ce urmează e IREAL!

SECRETUL lui Hitler în cel de-al Doilea Război Mondial! Ce primeau soldaţii germani ca să lupte în continuu şi să rămână vigilenţi (VIDEO)

×